Βόλος: «Καμπάνα» 10 μηνών με 3ετή αναστολή σε Αλβανούς που διέρρηξαν περίπτερο

Βόλος: «Καμπάνα» 10 μηνών με 3ετή αναστολή σε Αλβανούς που διέρρηξαν περίπτερο

Οι δύο νεαροί προσπαθούσαν να κόψουν τους μεντεσέδες από τα ρολά ασφαλείας

Βόλος: «Καμπάνα» 10 μηνών με 3ετή αναστολή σε Αλβανούς που διέρρηξαν περίπτερο
Στα μαλακά έπεσαν δυο νεαροί Αλβανοί που συνελήφθησαν στον Βόλο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι τους τσάκωσαν επ’ αυτοφόρω την στιγμή που προσπαθούσαν να κόψουν τους μεντεσέδες από τα ρολά ασφαλείας ενός περιπτέρου για να κλέψουν ό,τι υπήρχε μέσα.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής στους δράστες ηλικίας 27 και 25 χρόνων, τα διαρρηκτικά εργαλεία των οποίων κατασχέθηκαν, και τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο που τους έριξε «καμπάνα»  καταδικάζοντας τον καθένα σε φυλάκιση δέκα μηνών. Όμως, τους χορήγησε τριετή αναστολή κι έτσι αφέθηκαν ελεύθεροι.

*** Πάλι στον Βόλο, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν 34χρονο Έλληνα, τη στιγμή που είχε διαρρήξει μια αποθήκη και είχε κλέψει διάφορα είδη ρουχισμού αξίας 150 ευρώ. Ο δράστης ανακρίνεται και για άλλες κλοπές, πριν παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη. 

*** Αλλά και στο Αγρίνιο, ο 33χρονος ιδιοκτήτης μιας μοτοσικλέτας έπιασε στα πράσα έναν 17χρονο Έλληνα που προσπαθούσε να την κλέψει, αλλά εκείνος τράπηκε σε φυγή και του ξέφυγε. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, τον συνέλαβαν αστυνομικοί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, ενώ και οι γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης