πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου το τελευταίο 24ωρο, από χθες Δευτέρα έως και σήμερα Τρίτη το πρωί. Από αυτούς 30 πέρασαν στη Λέσβο, 58 στη Χίο και 32 στη Σάμο.
Σήμερα σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση βορείου Αιγαίου βρίσκονται στα νησιά εγκλωβισμένοι - αιτούντες άσυλο 10.190 άτομα. Από αυτούς 4.905 σε καταυλισμούς στη Λέσβο, 3.465 στη Χίο και 1.820 στη Σάμο.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.