Τον αναζητούσε η Interpol, αλλά τον βρήκε η ΕΛ.ΑΣ.

Τον αναζητούσε η Interpol, αλλά τον βρήκε η ΕΛ.ΑΣ.

Ο αλλοδαπός είχε καταφέρει να διασχίσει το Αιγαίο μέσω Τουρκίας και να βρει καταφύγιο στην Ελλάδα παριστάνοντας τον… πρόσφυγα

Τον έπιασαν με ηρωίνη και χάπια στα Ιωάννινα
Οι αρχές της πατρίδας του αναζητούσαν έναν 44χρονο Ιρακινό που κατηγορείται στη χώρα του για υπόθεση απάτης με την έκδοση ακάλυπτης επιταγής και μάλιστα είχαν εκδώσει Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης σε βάρος του μέσω της Interpol.

Όμως, ο αλλοδαπός είχε καταφέρει να διασχίσει το Αιγαίο μέσω Τουρκίας και να βρει καταφύγιο στην Ελλάδα παριστάνοντας τον… πρόσφυγα! Αυτό, βέβαια, δεν τον έσωσε, αφού οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που του έκαναν έλεγχο στην πόλη της Ρόδου διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε το ένταλμα που είχαν εκδώσει οι ιρακινές Αρχές και του πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου που δρομολόγησε την έκδοσή του στο Ιράκ.

*** Φυγόποινος παραχαράκτης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην περιοχή Άρνισσα της Πέλλας και συνελήφθη. Πρόκειται για έναν 30χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 11 μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης