Κρήτη: Ξέθαψαν 3 κιλά κοκαΐνη από χωράφι - Συνελήφθη ολόκληρη οικογένεια

Κρήτη: Ξέθαψαν 3 κιλά κοκαΐνη από χωράφι - Συνελήφθη ολόκληρη οικογένεια

Ενας 45χρονος , ο πατέρας του, η σύζυγός του και ο μόλις 15 χρόνων γιος του!

Κρήτη: Ξέθαψαν 3 κιλά κοκαΐνη από χωράφι - Συνελήφθη ολόκληρη οικογένεια
Έγιναν... αγρότες ο αστυνομικοί για να ανακαλύψουν τη μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης που είχαν θάψει στο χωράφι τους ένας 45χρονος , ο πατέρας του, η σύζυγός του και ο μόλις 15 χρόνων γιος του! Τελικά, ανακάλυψαν τα τάπερ, πάνω στα οποία είχαν ρίξει απορρυπαντικό για να εμποδίσουν τους εκπαιδευμένους σκύλους να μυρίσουν τα ναρκωτικά!

Η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών ξεκίνησε με τη σύλληψη του Έλληνα «Εσκομπάρ» μόλις αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» Ηρακλείου, προερχόμενος από το εξωτερικό όπου φέρεται να είχε επαφές για την εισαγωγή και άλλων ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Πρόκειται για λαθρέμπορο με πλούσιο παρελθόν σε υποθέσεις ναρκωτικών, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας. Πλέον, είχε και τη βοήθεια των κοντινών συγγενικών του προσώπων, αφού όλη η οικογένεια ασχολούνταν με την διακίνηση, ακόμη και ο ανήλικος γιος του!

Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό ύψους 35.000 ευρώ που κατασχέθηκε. Κατά την έρευνα στο χωράφι οικογένειας, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία κιλά κοκαΐνης μέσα σε πλαστικά τάπερ θαμμένα στο χώμα και πασπαλισμένα με απορρυπαντικό, ενώ κατασχέθηκαν και παράνομα όπλα που είχε στην κατοχή του ο πατέρας του 45χρονου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης