Ο Βρετανός πρέσβης τίμησε τους Κρητικούς μαθητές που κέρδισαν το «Βραβείο Νταϊάνα»

Ο Βρετανός πρέσβης τίμησε τους Κρητικούς μαθητές που κέρδισαν το «Βραβείο Νταϊάνα»

Οι 30 μαθητές από το Ρέθυμνο κέρδισαν αυτή τη σημαντική διάκριση εξαιτίας του έργου τους στον αγώνα κατά του bullying

Τους 30 μαθητές του φροντιστηρίου αγγλικών «Ασημένια Φήταμ» συνάντησε σήμερα ο Βρετανός πρεσβευτής στην Αθήνα, Τζον Κίτμερ,  προκειμένου να τους απονείμει τα πιστοποιητικά του «Βραβείου Νταϊάνα» με το οποίο τιμήθηκαν από τη βρετανική κυβέρνηση τον περασμένο Ιούλιο.

Οι μαθητές, που συμμετέχουν ενεργά στην «Ομάδα Εθελοντών Anti–Bullying» του φροντιστηρίου τους στο Ρέθυμνο, έλαβαν κατά τη σημερινή τελετή τιμητικά διπλώματα ενώ στο φροντιστήριό τους απονεμήθηκε μια αναμνηστική πλακέτα. 

Με δύο αναρτήσεις του στο Twitter, ο Βρετανός πρεσβευτής στην Αθήνα εξέφρασε τη συγκίνησή του για την βράβευση των Ελλήνων μαθητών με αυτό το σημαντικό βραβείο και τους συνεχάρη.Το «Βραβείο Νταϊάνα» είναι μια εξαιρετικά σημαντική διάκριση που απονεμήθηκε στην «Ομάδα Εθελοντών Anti-Bullying» για την εκστρατεία Anti–Bullying την οποία ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2014. Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας και πάντα υπό την επίβλεψη του καθηγητικού προσωπικού των Κέντρων Φήταμ, οι μαθητές έχουν διοργανώσει δεκάδες εκδηλώσεις και δράσεις με στόχο την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού. Γι' αυτό εξάλλου και αξίζουν 100% αυτό το βραβείο, που απονέμεται κάθε χρόνο σε «συνεχιστές» του έργου της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία είχε κηρύξει «πόλεμο» στο bullying.Η κα Tessy Ojo, επικεφαλής του «Βραβείου Νταϊάνα», δηλώνει: «Το “Βραβείο Νταϊάνα” με υπερηφάνεια αναγνωρίζει απίθανους νέους ανθρώπους, όπως τα μέλη της “Ομάδας Εθελοντών Anti-Bullying” των Κέντρων Αγγλικών “Ασημένια Φήταμ”, που διαθέτουν την αυτοπεποίθηση και το θάρρος να υπερασπιστούν αυτά που πιστεύουν. Το “Βραβείο Νταϊάνα” απονέμεται σε εμπνευσμένους νέους οι οποίοι εργάζονται για να βελτιώσουν τις ζωές των άλλων στα σχολεία και στις κοινότητές τους. Με ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο που μετράει πάνω από 47.000 βραβευθέντες, χτίζουμε ένα δυναμικό νέων ανθρώπων που είναι αφοσιωμένοι στη λήψη δράσης και στη βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων τους».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

cont3

Συναγερμός μετά τον εντοπισμό 580 κιλών κοκαϊνης σε κοντέινερ στον Πειραιά - Το 2018 οι ευρωπαϊκές αστυνομίες κατέσχεσαν σε λιμάνια του Βελγίου και της Ολλανδίας μεγάλες παρτίδες κοκαΐνης από το Εκουαδόρ που ξεπερνούσαν συνολικά τους 50 τόνους