Τη σκότωσε ΙΧ που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, λίγο πριν φύγει για διακοπές – Τι λέει ο πατέρας

Τη σκότωσε ΙΧ που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, λίγο πριν φύγει για διακοπές – Τι λέει ο πατέρας

«Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πέθανε το παιδί μου», λέει στο protothema.gr  -Διέλυσε τα πάντα ο 18χρονος στο πέρασμά του - Γκρέμισε πόρτα σπιτιού, παρέσυρε την 25χρονη και κατέληξε σε μάντρα

Τη σκότωσε ΙΧ που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, λίγο πριν φύγει για διακοπές – Τι λέει ο πατέρας
Συγκλονισμένη είναι  η τοπική κοινωνία του δήμου Αγίου Δημητρίου από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι Τετάρτης στην οδό Πριάμου 54, όταν ένα Fiat Panda που οδηγούσε ένας 18χρονος, έπεσε πάνω σε μία στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 25χρονη κοπέλα.

Ταυτόχρονα, τραυματίσθηκε σοβαρά  μια 30χρονη, μητέρα δύο παιδιών,  ενώ μια τρίτη γυναίκα,  25χρονων τραυματίσθηκε ελαφρύτερα.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος  έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, στο ύψος της διασταύρωσης Πριάμου-Σοφοκλέους.

Κλείσιμο
Δείτε το σημείο όπου έχασε τη ζωή της η άτυχη κοπέλα μπροστά στη στάση του λεωφορείου


Το αυτοκίνητο στην ξέφρενη πορεία του χτύπησε διαδοχικά πρώτα σε μια πόρτα σπιτιού στη δεξιά πλευρά του δρόμου, ακολούθως έπεσε πάνω στην στάση των λεωφορείων και κατέληξε σε μια μάντρα, την οποία γκρέμισε, στην αριστερή πλευρά του δρόμου, σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από τη στάση.

Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας Ελληνικού η οποία διενεργεί την προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 25χρονης κοπέλας που έχασε αναπάντεχα την ζωή της. 

Συντετριμμένος και οργισμένος με αυτό που έχει συμβεί, ο πατέρας της 25χρονης, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στο protothema.gr. 

«Δεν ξέρω τι συνέβη, εκείνο που ξέρω είναι ότι η κόρη μου δεν υπάρχει στην ζωή. Πέρασα να εξακριβώσω με τα μάτια μου να δω πως έγινε. Δεν έχω λόγια να πω τίποτα. Την περιμέναμε να έρθει στο σπίτι. Την παίρναμε τηλέφωνο και το είχε κλειστό. Σε κάποιο σημείο της ώρας ανησυχήσαμε και μπήκε στο ιντερνέτ ο γιος μου και φωνάζει -μάνα έλα να δεις κάτι έγινε στην Πριάμου. Η μητέρα της ανησύχησε περισσότερο και αρχίσαμε και την παίρναμε συνέχεια τηλέφωνο και συνέχιζε να είναι κλειστό», υπογράμμισε.

Δείτε τι δήλωσε ο πατέρας της 25χρονης που σκοτώθηκε στον Άγιο Δημήτριο


Σύμφωνα με τον ίδιο η άτυχη κοπέλα περίμενε στην στάση του λεωφορείου για να επιστρέψει σπίτι της καθώς είχε πάει βόλτα με μια φίλη της να ψωνίσουν αφού σήμερα θα έφευγαν για διακοπές. «Είχε πάει βόλτα στο Μall να ψωνίσει καθώς σήμερα θα έφευγε διακοπές… Πήγε διακοπές, πήγε... δεν μπορώ σας παρακαλώ», είπε με λύπη στην κάμερα. 

Ο άτυχος πατέρας της 25χρονης κατήγγειλε  τις υπηρεσίες του κράτους πως δεν τον ενημέρωσαν ποτέ και πως έπρεπε μόνος του να ψάξει να βρει τι έχει συμβεί στο παιδί του.

«Η ενημέρωση που είχαμε από το περιστατικό έγινε περίπου στις 3 και κάτι το μεσημέρι. Η επίσημη ενημέρωση στην οικογένεια με δικά μας μέσα ήταν στις 8:30 το απόγευμα. Δεν μας ειδοποίησε κανένας, κινήσαμε γη και ουρανό και το μάθαμε. Πέρασα να δω πως έγινε. Ο οδηγός έχει συλληφθεί και επειδή ήταν 18 χρονων συνελήφθη και ο πατέρας. Παίζεται για το αν είχε ή δεν είχε δίπλωμα. Η Τροχαία μας είπε πως έχει δίπλωμα, έχει περάσει τις εξετάσεις αλλά δεν έχει πάρει το δίπλωμα στο χέρι», είπε χαρακτηριστικά. 








Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες για το τροχαίο δυστύχημα… 

Σύμφωνα με μάρτυρες, πριν ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο στην μάντρα ενός σπιτιού περίπου 10 μέτρα από τη στάση, το αυτοκίνητο  έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έπειτα ακούστηκαν εκκωφαντικοί ήχοι.

Η κ. Μαρία Μπαζάκη μένει ακριβώς δίπλα στην στάση που συνέβη το τραγικό δυστύχημα.  Όπως μας περιέγραψε, αφού άκουσε το αυτοκίνητο και τους εκκωφαντικούς ήχους των διαδοχικών συγκρούσεων του, έπειτα επικράτησε πανικός.  

Δείτε βίντεο: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν το τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Δημήτριο


«Άκουσα ένα αυτοκίνητο να τρέχει πάρα πολύ γρήγορα. Μπήκα μέσα στο σπίτι και ακούω απανωτούς θορύβους. Βγαίνω έξω κατευθείαν κοιτάω στην πόρτα, γυρίζω δεξιά βλέπω την πόρτα του γείτονα και παρατηρώ τα δύο κορίτσια στην στάση ακούνητα κάτω. Ακούω από τα αριστερά μου ένα παππού να λέει "τα σκότωσε - τα σκότωσε"  και κοίταγα να δω αν υπάρχει αυτοκίνητο ή μηχανάκι, γιατί δεν έβλεπα, το αυτοκίνητο που είχε πέσει στην μάντρα δεν μπορούσα αν το δω» ήταν τα πρώτα λόγια της αυτόπτη μάρτυρα.

«Αμέσως έτρεξα να δω τα παιδιά. Η μια η κοπελίτσα που την πολτοποίησε πάνω στην κολόνα είχε πολύ λίγο σφυγμό και χάθηκε τελείως, η άλλη κοπέλα ψιλό- είχε, κοιτάγαμε ο κόσμος να ειδοποιήσουμε Πυροσβεστική και Πρώτες Βοήθειες και την Τροχαία» είπε και συνέχισε «Είδα τον οδηγό που βγήκε από το αυτοκίνητο και ο πατέρας του ήρθε μετά. Όταν ήμουν σκυμμένη στη μια κοπέλα, εκεί βλέπω, και λογικά αφού άνοιξαν οι αερόσακοι και αυτά υπήρξε κάποια καθυστέρηση να ανοίξει, τον βλέπω βγαίνει κανονικά με μια βερμούδα μαύρη ένα μπλουζάκι σκούρο δεν θυμάμαι και είχε στα χέρια το κινητό και μετά βρέθηκε ο πατέρας» είπε συγκλονισμένη για τα όσα έζησε χθες το μεσημέρι.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης