Κάλεσμα Πατούλη και «Πάσχα στο Μαρούσι» δωρεάν για όλους τους δημότες

Κάλεσμα Πατούλη και «Πάσχα στο Μαρούσι» δωρεάν για όλους τους δημότες

Όλοι μαζί, μια μεγάλη παρέα και με χαρούμενη διάθεση αναμένεται να απολαύσουν το ψήσιμο του οβελία, τα πλούσια πασχαλινά εδέσματα, να τσουγκρίσουν το πασχαλινό κόκκινο αυγό, να τραγουδήσουν και να χορέψουν υπό του ήχους ζωντανής μουσικής

Κάλεσμα Πατούλη και «Πάσχα στο Μαρούσι» δωρεάν για όλους τους δημότες
Μπορεί η Βαρβάκειος αγορά να αναστέναξε φέτος προσδοκώντας... Ανάσταση, οι καταναλωτές όμως τελικά δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν, λόγω της κρίσης και ψώνισαν τα απολύτως απαραίτητα.  

Όπως φαίνεται κάποιοι είναι αρκετά τυχεροί, αφού μπορεί να μη σούβλισαν τον οβελία φέτος, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν καλά, να φάνε καλύτερα και το βασικότερο, χωρίς να έχουν ξοδέψει ούτε ένα ευρώ.

Κάλεσμα στους δημότες του Αμαρουσίου και τραπέζωμα με όλα τα καλούδια αλλά και πολύ κέφι με παραδοσιακούς ήχους οργανώνεται σήμερα με πολύ κόσμο να σπεύδει στον υπαίθριο Χώρο Αμαλίειου, όπου ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει και φέτος τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα. 

Κλείσιμο
Όλοι μαζί, μια μεγάλη παρέα και με χαρούμενη διάθεση αναμένεται να απολαύσουν το ψήσιμο του οβελία, τα πλούσια πασχαλινά εδέσματα, να τσουγκρίσουν το πασχαλινό κόκκινο αυγό, να τραγουδήσουν και να χορέψουν υπό του ήχους ζωντανής μουσικής.



Το παραδοσιακό γλέντι θα διανθίσουν με χορούς από όλη την Ελλάδα τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και Ενηλίκων του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Να σημειωθεί ότι το «Πάσχα στο Μαρούσι» όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα του Δήμου προσφέρεται δωρεάν για όλους, χωρίς να κοστίζει ούτε ένα ευρώ στο Δήμο Αμαρουσίου, χάρη στις ευγενικές χορηγίες των παραγωγών που συμμετέχουν στις δράσεις του Δήμου και των Τοπικών Επιχειρήσεων.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης