Κάλεσμα Πατούλη και «Πάσχα στο Μαρούσι» δωρεάν για όλους τους δημότες

Κάλεσμα Πατούλη και «Πάσχα στο Μαρούσι» δωρεάν για όλους τους δημότες

Όλοι μαζί, μια μεγάλη παρέα και με χαρούμενη διάθεση αναμένεται να απολαύσουν το ψήσιμο του οβελία, τα πλούσια πασχαλινά εδέσματα, να τσουγκρίσουν το πασχαλινό κόκκινο αυγό, να τραγουδήσουν και να χορέψουν υπό του ήχους ζωντανής μουσικής

Μπορεί η Βαρβάκειος αγορά να αναστέναξε φέτος προσδοκώντας... Ανάσταση, οι καταναλωτές όμως τελικά δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν, λόγω της κρίσης και ψώνισαν τα απολύτως απαραίτητα.  

Όπως φαίνεται κάποιοι είναι αρκετά τυχεροί, αφού μπορεί να μη σούβλισαν τον οβελία φέτος, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν καλά, να φάνε καλύτερα και το βασικότερο, χωρίς να έχουν ξοδέψει ούτε ένα ευρώ.

Κάλεσμα στους δημότες του Αμαρουσίου και τραπέζωμα με όλα τα καλούδια αλλά και πολύ κέφι με παραδοσιακούς ήχους οργανώνεται σήμερα με πολύ κόσμο να σπεύδει στον υπαίθριο Χώρο Αμαλίειου, όπου ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει και φέτος τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα. 

Όλοι μαζί, μια μεγάλη παρέα και με χαρούμενη διάθεση αναμένεται να απολαύσουν το ψήσιμο του οβελία, τα πλούσια πασχαλινά εδέσματα, να τσουγκρίσουν το πασχαλινό κόκκινο αυγό, να τραγουδήσουν και να χορέψουν υπό του ήχους ζωντανής μουσικής.Το παραδοσιακό γλέντι θα διανθίσουν με χορούς από όλη την Ελλάδα τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και Ενηλίκων του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Να σημειωθεί ότι το «Πάσχα στο Μαρούσι» όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα του Δήμου προσφέρεται δωρεάν για όλους, χωρίς να κοστίζει ούτε ένα ευρώ στο Δήμο Αμαρουσίου, χάρη στις ευγενικές χορηγίες των παραγωγών που συμμετέχουν στις δράσεις του Δήμου και των Τοπικών Επιχειρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

athanasia panousopoulou

με ευγενεις χορηγιες,οι δημοσιες σχεσεις δημοτικων αρχων!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης