Μεσσήνη: Πυροβόλησε εν ψυχρώ ένα ζευγάρι και έφυγε

Μεσσήνη: Πυροβόλησε εν ψυχρώ ένα ζευγάρι και έφυγε

Ένας 50χρονος άνοιξε πυρ με κυνηγετικό όπλο εναντίον ενός 38χρονου κατοίκου του χωριού και της 37χρονης συζύγου του το βράδυ της Κυριακής

Μεσσήνη: Πυροβόλησε εν ψυχρώ ένα ζευγάρι και έφυγε
Το ενδεχόμενο της επίλυσης προσωπικών διαφορών εξετάζουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που διενεργούν προανάκριση για τους πυροβολισμούς ενός ντόπιου «πιστολέρο» εναντίον ενός ζευγαριού σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη για ποιον λόγο ο 50χρονος δράστης άνοιξε πυρ με κυνηγετικό όπλο εναντίον ενός 38χρονου κατοίκου του χωριού και της 37χρονης συζύγου του το βράδυ της Κυριακής, ευτυχώς χωρίς να τους τραυματίσει. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή και επέστρεψε στο... σπίτι του σε άλλη κοινότητα του ίδιου Δήμου!

Εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. το πρωί της Δευτέρας και τον προσήγαν σιδηροδέσμιο στο τμήμα Μεσσήνης. Ο δράστης δεν αποκάλυψε τι συνέβη μεταξύ του ίδιου και των παρ’ ολίγον θυμάτων του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης