Σε κλείσιμο της εισόδου του κτιρίου της Τράπεζας τη Ελλάδος, στο κέντρο των Χανίων, προχώρησαν από νωρίς το πρωίαγρότες και κτηνοτρόφοι
από το μπλόκο του Κλαδισού, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.
Οι συγκεντρωμένοι έχουν παρατάξει έξω από το κτίριο της Τράπεζας αγροτικά οχήματα, ενώ στην πρόσοψη του κτιρίου όπου βρίσκεται και η κεντρική είσοδος της Τράπεζας, έχουν υψώσει δύο πανό. «Έξω οι Ρότσιλτ από την Ελλάδα» αναφέρεται στο ένα πανό και «η τράπεζα των αποικιοκρατών» στο άλλο.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.