«Το πρώτο μωρό του 2016 που γεννήθηκε εν πλω θα μας φέρει γούρι»

«Το πρώτο μωρό του 2016 που γεννήθηκε εν πλω θα μας φέρει γούρι»

Και το κοριτσάκι και η μητέρα είναι καλά στην υγεία τους δηλώνει στο protothema.gr ο πλοίαρχος του πλοίου που μπήκε πρώτο στο λιμάνι του Πειραιά - Την τυχερή πρώτη μητέρα του νέου έτους συνόδευαν δύο γιατροί

«Το πρώτο μωρό του 2016 που γεννήθηκε εν πλω θα μας φέρει γούρι»
To επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Blue Star Delos" που εκτέλεσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Θήρα, Νάξο και Πάρο, ήταν το πρώτο πλοίο που κατέπλευσε με την είσοδο του Νέου 'Ετους στο λιμάνι του Πειραιά. Αυτό, όμως, δεν ήταν το πρώτο «ποδαρικό» που έκανε το πλοίο αφού μέσα σε αυτό γεννήθηκε  το πρώτο μωρό του νέου έτους. Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι που γεννήθηκε τη στιγμή που το πλοίο έδενε στο λιμάνι. 

Η μητέρα του μωρού είχε επιβιβαστεί στο πλοίο από την Πάρο και τη συνόδευαν δύο γιατροί δηλώνει στο protothema.gr ο πλοίαρχος του "Blue Star Delos" Κυριάκος Χωριανόπουλος. «Τα συναισθήματά μας είναι πολύ ευχάριστα. Η μπέμπα που ήρθε στον κόσμο ενώ ήμασταν εν πλω μας έφερε γουρί» προσθέτει. Τόσο το μωρό όσο και τη μητέρα τα περίμενε ασθενοφόρο που τους παρέλαβε και τους μετέφερε σε μαιευτήριο όπου παραμένουν.

Το πλοίο κατέπλευσε σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με βεγγαλικά και κορναρίσματα, αποβιβάζοντας 219 επιβάτες, 23 ΙΧ αυτοκίνητα, 4 φορτηγά και 2 δίκυκλα.

Κλείσιμο
Στον πλοίαρχο του "Delos" και το πλήρωμά του έδωσαν ευχές ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης