Οι εθελοντές του δήμου Ηρακλείου στηρίζουν τους άπορους συμπολίτες τους

Οι εθελοντές του δήμου Ηρακλείου στηρίζουν τους άπορους συμπολίτες τους

Συγκεντρώνουν τρόφιμα για 400 άπορες οικογένειες της περιοχής που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας

Οι εθελοντές του δήμου Ηρακλείου στηρίζουν τους άπορους συμπολίτες τους
Η συγκέντρωση τροφίμων για τις 400 άπορες οικογένειες της περιοχής που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας είναι το κύριο μέλημα για το Σώμα εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής εν όψει των εορτών.

Μαθητές του 4ου Γυμνασίου της περιοχής, εθελοντές του δήμου, η Ολυμπιονίκης Βούλα Ζυγούρη, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, μέλη από τα Εκπαιδευτήρια Μάνεση, άτομα από τους αθλητικούς συλλόγους «Σαολίν Κουνγκ Φου» και «Ιωνες» αλλά και οι Μotorriders Αττικής, θα βρίσκονται μέχρι τις έξι το απόγευμα σε τέσσερα σούπερ μάρκετ της περιοχής προκειμένου να ενισχύουν με τη βοήθεια του κόσμου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου.

Το Σώμα Εθελοντών περιμένει για άλλη μια φορά τη βοήθεια του κόσμου στη στήριξη των άπορων οικογενειών, προκειμένου να τους μοιράσουν σε άνεργες οικογένειες βασικά είδη όπως τρόφιμα αλλά και σχολικά είδη για τα ανήλικα παιδιά τους. 

Κλείσιμο


Το Σώμα Εθελοντών Ηρακλείου Αττικής ξεκίνησε τη δράση του από το 2012 με σκοπό να βοηθήσει τους συμπολίτες τους που μέχρι στιγμής φτάνουν τις 400 οικογένειες. Στον καθημερινό αγώνα συμβάλλουν και τα καταστήματα της περιοχής, τα σχολεία και άλλοι τοπικοί φορείς, παρέχοντας υλική βοήθεια. 

Την ερχόμενη Πέμπτη στις 17 Δεκεμβρίου οι εθελοντές του Σώματος Ηρακλείου θα βρεθούν στον ψυχιατρικό ξενώνα του νοσοκομείου «Σωτηρία» για να  μοιράσουν γλυκίσματα και είδη υγιεινής στους ασθενείς.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του Σώματος Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου Αττικής μπορείτε να βρείτε στη σελίδα τους στο facebook (https://www.facebook.com/etheliraklioatt). Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους Δευτέρα ως Παρασκευή 10.30 -14.00 στο τηλέφωνο 213 2000.188.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης