Συνελήφθη 37χρονος Ρομά που είχε σκοτώσει ηλικιωμένη για να την ληστέψει

Συνελήφθη 37χρονος Ρομά που είχε σκοτώσει ηλικιωμένη για να την ληστέψει

Ο άντρας είχε ρίξει κάτω την ηλικιωμένη για να της αρπάξει χρήματα που μόλις είχε πάρει από την τράπεζα και την είχε τραυματίσει θανάσιμα

Συνελήφθη 37χρονος Ρομά που είχε σκοτώσει ηλικιωμένη για να την ληστέψει
Συνελήφθη για τη υπόθεση ληστείας σε βάρος 89χρονης, που διαπράχθηκε στις 25/09 στη Νίκαια και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της, ένας 37χρονος ρομά. Ο δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία
, επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και φορώντας κράνος, πλησίασε και αφαίρεσε με τη χρήση βίας από την άτυχη γυναίκα τσάντα με χρηματικό ποσό, που νωρίτερα είχε εκταμιεύσει από υποκατάστημα τράπεζας.

Η ηλικιωμένη έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να καταλήξει. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το κράνος και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε ως μέσο διάπραξης των εγκλημάτων.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ασφάλεια Πειραιά ο 37χρονος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, διέπραξαν με τον ίδιο τρόπο, από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, έξι ληστείες και μία κλοπή σε βάρος ηλικιωμένων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, που διέταξε την προσωρινή του κράτηση.   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης