Πάνω από έντεκα κλοπές στη Λαμία είχαν κάνει δύο αδέλφια

Πάνω από έντεκα κλοπές στη Λαμία είχαν κάνει δύο αδέλφια

Είχαν βάλει στο στόχαστρό τους ακόμη και τα... γραμματοκιβώτια πολυκατοικιών απ' όπου άρπαζαν τους φακέλους με έγγραφα και κάρτες ανάληψης

Πάνω από έντεκα κλοπές στη Λαμία είχαν κάνει δύο αδέλφια
Εννέα μήνες κράτησε η δράση δυο αδελφών που είχαν διαπράξει τουλάχιστον ένδεκα κλοπές στη Λαμία, έχοντας βάλει στο στόχαστρό τους ακόμη και τα... γραμματοκιβώτια πολυκατοικιών απ' όπου άρπαζαν τους φακέλους με έγγραφα και κάρτες ανάληψης που έστελναν οι τράπεζες στους καταθέτες!

Τα αδέλφια ηλικίας 39 και 45 χρόνων είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά, πράγμα που διευκόλυνε την ταυτοποίησή τους από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Κατά την έρευνα στην κατοικία τους, κατασχέθηκαν 23 χάπια φαρμακευτικών σκευασμάτων για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή, μία παιχνιδομηχανή, διάφορα έγγραφα οχημάτων, κάρτες ανάληψης και μπλοκ επιταγών που όλα προέρχονταν από κλοπές. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. 

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι από τον Φεβρουάριο είχαν παραβιάσει πόρτες ή παράθυρα από τέσσερα καταστήματα ηλεκτρονικών και ορθοπεδικών ειδών και είχαν αρπάξει  880 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 1.300 ευρώ, τρεις κάρτες ανάληψης μετρητών, ένα μπλοκ επιταγών και διάφορα έγγραφα. Από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων είχαν «ξαφρίσει» μετρητά ύψους 3.000 ευρώ, από τρία γραμματοκιβώτια πολυκατοικιών πήραν φακέλους με κάρτες ανάληψης και από το εσωτερικό ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου και ενός μοτοποδηλάτου διάφορα έγγραφα, ενώ από την υπόγεια αποθήκη μιας πολυκατοικίας είχαν κλέψει διάφορα αντικείμενα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης