Θεσσαλονίκη: Πεζοδρομείται την Κυριακή και για έξι ώρες η Λεωφόρος Νίκης

Θεσσαλονίκη: Πεζοδρομείται την Κυριακή και για έξι ώρες η Λεωφόρος Νίκης

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Δήμου γίνεται μία φορά το μήνα έτσι ώστε να επιτρέψει στους κατοίκους της πόλης να κάνουν ανενόχλητοι τη βόλτα τους στην Παραλιακή

Θεσσαλονίκη: Πεζοδρομείται την Κυριακή και για έξι ώρες η Λεωφόρος Νίκης
Κλειστή για έξι ώρες, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, για όλα τα οχήματα θα παραμείνει την ερχόμενη Κυριακή η Λεωφόρος Νίκης, στο πλαίσιο της πεζοδρόμησης που επιχειρείται μια φορά το μήνα από το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο δρόμος θα κλείσει για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες από τη συμβολή με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου, γεγονός που θα επιτρέπει σε κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να απολαύσουν ανενόχλητοι τη βόλτα τους στην παραλιακή οδό.

Ταυτόχρονα θα αμφιδρομηθούν οι οδοί Δημοσθένους και Πλουτάρχου, ώστε να εξυπηρετούνται οι σταθμοί αυτοκινήτων, ενώ θα ενισχυθούν τα μέτρα αστυνόμευσης στους ποδηλατοδρόμους των οδών Σαλαμίνος και Ν. Κουντουριώτη.

Κλείσιμο
Με μέριμνα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της τροχαίας θα τοποθετηθεί κατάλληλη σήμανση, ενώ οι τροχονόμοι θα ενημερώνουν τους οδηγούς και θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης