Η θεία του απήγαγε τον 11χρονο Διονύση - Σήμερα τον παρέδωσε στην αστυνομία

Η θεία του απήγαγε τον 11χρονο Διονύση - Σήμερα τον παρέδωσε στην αστυνομία

Οι έρευνες για το 11χρονο αγόρι με το θλιμμένο βλέμμα είχαν επικεντρωθεί στο συγγενικό του περιβάλλον - Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κ. Γιαννόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η χθεσινή πληροφορία που δημοσίευσε το protothema.gr ήταν αποκαλυπτική για την ολοκλήρωση της έρευνας»

Η θεία του απήγαγε τον 11χρονο Διονύση - Σήμερα τον παρέδωσε στην αστυνομία
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του 11χρονου αγοριού «με το θλιμμένο βλέμμα», που είχε εξαφανιστεί από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 29 Αυγούστου.

Πριν από λίγο, κλιμάκιο από το Χαμόγελο του Παιδιού μετέβη στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να παραλάβει το 11χρονο αγόρι, που απήχθη από τη θεία του από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», στις 29 του περασμένου μηνός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η θεία του παιδιού, βλέποντας τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την κινητοποίηση για τον εντοπισμό του παιδιού και υπό το φόβο της σύλληψής της με την κατηγορία για αρπαγή ανηλίκου, αποφάσισε να παραδώσει το παιδί στην αστυνομία.

Κλείσιμο
Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις του θείου του παιδιού, Οδυσσέα Τ., στο protothema.gr, η θεία, που απομάκρυνε κρυφά το παιδί από το νοσοκομείο, φοβήθηκε για τον εντοπισμό τους και αναζήτησε καταφύγιο σε συγγενικό της περιβάλλον στη Δυτική Αττική.

Να θυμίσουμε ότι ο θείος του 11χρονου παραδέχτηκε στο protothema.gr ότι «το παιδί δεν κινδυνεύει, αφού το πήρε η θεία του. Τον πήρε από το νοσοκομείο, για να τον δώσει στον παππού και τη γιαγιά».

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Χαμόγελο του Παιδιού, κ. Γιαννόπουλος, έπειτα από  επικοινωνία του protothema.gr μαζί του για τις εξελίξεις του ρεπορτάζ, επικοινώνησε με την αστυνομία, προκειμένου να ερευνήσουν κατά πόσο είναι ή όχι βάσιμες οι πληροφορίες αυτές.
 
Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία υποψιαζόταν ότι οι συγγενείς του παιδιού κρύβονταν πίσω από την εξαφάνισή του. Μετά τη δημοσίευση του χθεσινού ρεπορτάζ, η αστυνομία περιόρισε την έρευνα στο στενό περιβάλλον του 11χρονου, πραγματοποιώντας εξονυχιστική έρευνα σε συγκεκριμένη περιοχή της Δυτικής Αττικής.
 
Η θεία του παιδιού, καθώς και οι υπόλοιποι συγγενείς, που είχαν απενεργοποιήσει τα κινητά τους τηλέφωνα, προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό, τελικά ενέδωσε υπό το φόβο της σύλληψης και παρέδωσε το παιδί.

Ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε σχετικά στο protothema.gr: «Είναι συγκινητική η στιγμή αυτή, καθώς βρέθηκε το αγόρι που εθχε εξαφανιστεί από τις 29 Αυγούστου. Ευχαριστώ τα ΜΜΕ για τη βοήθεια και το χρήσιμο ρεπορτάζ που παρείχαν αυτές τις μέρες, προκειμένου να βρεθεί το παιδί. Η χθεσινή πληροφορία που δημοσίευσε το protothema.gr ήταν αποκαλυπτική για την ολοκλήρωση της έρευνας. Το παιδί θα παρακολουθείται από γιατρούς και θα του παρασχεθεί καθε βοήθεια για τη βελτίωση της υγείας του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταθέτοντας στους αστυνομικούς, η θεία του παιδιού είπε ότι δεν το απήγαγε, αλλά ότι το βρήκε στην πόρτα της, ενώ ο 11χρονος φέρεται να έκλαιγε, ζητώντας να είναι μαζί με τη θεία του.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του, το Χαμόγελο του Παιδιού έχει σημάνει Amber Alert, ενώ επί ποδός βρέθηκε και το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης