Σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο ψάχνουν τώρα τα ίχνη του 11χρονου Διονύση

Σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο ψάχνουν τώρα τα ίχνη του 11χρονου Διονύση

Εκεί φέρεται να βρίσκεται το ζευγάρι που ευθύνεται για την εξαφάνιση του παιδιού

Σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο ψάχνουν τώρα τα ίχνη του 11χρονου Διονύση
Συνεχίζεται η έρευνα από την αστυνομία για τον εντοπισμό του 11χρονου Διονύση, ο οποίος εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" στις 29 Αυγούστου.

Σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο επικεντρώνονται οι έρευνες των αστυνομικών κλιμακίων, καθώς εκεί φέρεται να βρίσκεται το ζευγάρι που ευθύνεται για την εξαφάνιση του παιδιού.

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Τετάρτη το πρωί το protothema.gr με το θείο του 11χρονου παιδιού, κ. Οδυσσέα Τ., ο οποίος παραδέχτηκε ότι το παιδί το πήρε κρυφά η θεία του, που ζει στην Αθήνα, η αστυνομία προσανατολίζεται τόσο στο συγγενικό περιβάλλον όσο και τους ανθρώπους που τον επισκέφθηκαν την τελευταία φορά στο νοσοκομείο.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του, το "Χαμόγελο του Παιδιού" έχει σημάνει Amber Alert, ενώ επί ποδός βρίσκεται και το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Να θυμίσουμε ότι το ανήλικο παιδί με το θλιμμένο βλέμμα έχει εγκαταλειφθεί από τους γονείς, ενώ μια θεία, στην οποία δόθηκε η κηδεμονία του από τις αρμόδιες αρχές, κρίθηκε ακατάλληλη.
Κλείσιμο
Γι' αυτό το λόγο ο μικρός Διονύσης ζούσε μαζί με τον παππού και τη γιαγιά σε μία αγροτική περιοχή στο χωριό Λευκοχώρι, στη Γαστούνη Ηλείας.

Η μοίρα για εκείνον επιφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι, αφού πριν από περίπου ενάμιση μήνα πέθανε το μόλις 14 μηνών ξαδερφάκι του, υπό συνθήκες οι οποίες δεν έχουν πλήρως διασαφηνιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 14 μηνών μωρό έπαιζε στην αυλή του σπιτιού, όταν κάτω από περίεργες συνθήκες "λύθηκε" το χειρόφρενο του αυτοκινήτου που βρισκόταν μέσα στην αυλή και έπεσε πάνω στο παιδί.

Από τότε ο 11χρονος Διονύσης, που υπέστη ψυχολογικό σοκ, νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Η Αγία Σοφία". 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης