33χρονος άνδρας διακινούσε ηρωίνη και κρατούσε το χασίς για τον εαυτό του

33χρονος άνδρας διακινούσε ηρωίνη και κρατούσε το χασίς για τον εαυτό του

Ο δράστης κρατούσε για λογαριασμό του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δυόμισι ναρκωτικά χάπια, ενώ καλλιεργούσε και ένα χασισόδεντρο ύψους 0,41 εκατοστών

33χρονος άνδρας διακινούσε ηρωίνη και κρατούσε το χασίς για τον εαυτό του
Σκορπούσε το «λευκό θάνατο» με το αζημίωτο στους τοξικομανείς ένας 33χρονος Έλληνας, αλλά ο ίδιος έκανε χρήση «μαλακών» ναρκωτικών που καλλιεργούσε μόνος του και χαπιών για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή!

Η δραστηριότητα του 33χρονου μαθεύτηκε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Γρεβενών που οργάνωσαν επιχείρηση μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. για να τον συλλάβουν, όπως και έγινε, μέσα στο σπίτι του σε περιοχή της Κοζάνης. Ο δράστης είχε μαζί του ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα που περιείχε ένα φυσίγγιο των 8 mm. Κατά την έρευνα στο σπίτι, βρέθηκαν 97,3 γραμμάρια ηρωίνης που σκόπευε να διαθέσει σε χρήστες της περιοχής, δύο ζυγαριές ακριβείας, διάφορα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών, ένα κινητό και δύο κάρτες SIM.

Ο 33χρονος κρατούσε για λογαριασμό του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δυόμισι ναρκωτικά χάπια, ενώ καλλιεργούσε και ένα χασισόδεντρο ύψους 0,41 εκατοστών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης