Πλήρωσε λύτρα για το κλεμμένο ποδήλατο!

Πλήρωσε λύτρα για το κλεμμένο ποδήλατο!

Το ποδήλατο της 28χρονης Βουλγάρας είχε κλαπεί το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης και ζήτησε τη βοήθεια του 29χρονου Αιγύπτιου φίλου της για να το βρει

Πλήρωσε λύτρα για το κλεμμένο ποδήλατο!
«Απαγωγή»… ποδηλάτου με λύτρα ύψους 35 ευρώ κατήγγειλαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Αμαλιάδα η νεαρή αλλοδαπή ιδιοκτήτριά του και ο επίσης αλλοδαπός σύντροφός της, που ήρθε σε επαφή με τον Έλληνα κλέφτη!

Το ποδήλατο της 28χρονης Βουλγάρας είχε κλαπεί το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης και ζήτησε τη βοήθεια του 29χρονου Αιγύπτιου φίλου της για να το βρει. Ο αλλοδαπός έκανε έρευνες και κατάφερε να φτάσει σε έναν 22χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έκλεψε το ποδήλατο και του ζήτησε 35 ευρώ για να του το επιστρέψει.

Πράγματι, συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη συνοικία Παπακαυκά, όπου ο Αιγύπτιος παρέδωσε τα χρήματα στον 22χρονο και παρέλαβε το ποδήλατο. Στη συνέχεια, όμως, τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια μαζί με την ιδιοκτήτρια η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του νεαρού «απαγωγέα» που αναζητείται και θα κατηγορηθεί για κλοπή και εκβίαση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης