Στο Ηρώδειο ο Βαρουφάκης με τη Δανάη και την κόρη της

Στο Ηρώδειο ο Βαρουφάκης με τη Δανάη και την κόρη της

Παρακολούθησε την παράσταση «Αvanti Dario» με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη Λίνα Νικολακοπούλου

Στο Ηρώδειο ο Βαρουφάκης με τη Δανάη και την κόρη της
Στο Ηρώδειο βρέθηκε την Πέμπτη ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου και την κόρη της, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση «Αvanti Dario» με τον Στάματη Κραουνάκη και τη Λίνα Νικολακοπούλου.



Δύο μόλις μέρες μετά την παραίτησή του, ο τέως υπουργός Οικονομικών αποφάσισε να χαλαρώσει απολαμβάνοντας μία παράσταση στο Ηρώδειο. Μόλις ο Γιάνης Βαρουφάκης μπήκε στο χώρο του θεάτρου, αρκετός κόσμος σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να χειροκροτά, φωνάζοντας ρυθμικά το επίθετό του. Στο Ηρώδειο βρέθηκε επίσης και ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, για να παρακολουθήσει την παράσταση.

Κλείσιμο


Ο τέως υπουργός είχε εισιτήρια στην πρώτη θέση του θεάτρου, ωστόσο δυσκολεύτηκε να καθίσει, καθώς οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να τον ρωτήσουν για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Από την πλευρά του, ο Γιάνης Βαρουφάκης αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με το θέμα, απαντώντας τους πως θέλει απλώς να παρακολουθήσει την παράσταση και τον Σταμάτη Κραουνάκη, που είναι ένας από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της παράστασης δεν σταμάτησε να βγάζει selfies με τον κόσμο.



































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης