Μεγάλες οι ουρές στα ΑΤΜ με το βλέμμα στη Δευτέρα

Μεγάλες οι ουρές στα ΑΤΜ με το βλέμμα στη Δευτέρα

Ενώ ο αριθμός των μηχανημάτων που έχουν «στερέψει» αυξάνεται - Οι πολίτες αναζητούν εναγωνίως τράπεζα να εξυπηρετηθούν - Τα περισσότερα μηχανήματα δίνουν 50 και όχι 60 ευρώ

Μεγάλες οι ουρές στα ΑΤΜ με το βλέμμα στη Δευτέρα
Ως «διάλειμμα» από τη μεγάλη ταλαιπωρία που συνεχίζεται για όγδοη ημέρα με τις ουρές στα ΑΤΜ που και σήμερα σχηματίζονται έξω από όλες τις τράπεζες φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι πολίτες το σημερινό δημοψήφισμα.

Με έκδηλη την αγωνία για την κατάσταση που θα επικρατήσει τις επόμενες ώρες στο τραπεζικό σύστημα οι πολίτες που για άλλη μια ημέρα συνωστίζονται έξω από τις τράπεζες περιμένουν υπομονετικά για να προχωρήσουν στην ανάληψη των 60 ευρώ που τους αναλογούν μετά τη σχετική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.



Κλείσιμο

Πολλοί, μάλιστα, υποχρεώνονται να κάνουν... περιοδεία σε περισσότερες των μια τραπεζών στη γειτονιά τους καθώς αρκετά ΑΤΜ πλέον έχουν «στερέψει» από χρήματα. Αλλά και όσοι τελικά τα καταφέρνουν δεν «σηκώνουν» 60 ευρώ αλλά 50 ευρώ μιας και τα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ σε πολλές περιπτώσεις έχουν εξαφανιστεί.







Αρκετοί είναι, επίσης, αυτοί που επιλέγουν τη λύση της ανάληψης μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ - παρά την προμήθεια των 2 ευρώ - προκειμένου είτε να αποφύγουν ουρές είτε να καταφέρουν να βρουν ένα ΑΤΜ που να διαθέτει χρήματα.

Την αγωνία των πολιτών επιτείνει η αβεβαιότητα για την αυριανή ημέρα καθώς η κατάσταση του τραπεζικού συστήματος θα αποτελέσει αντικείμενο της έκτακτης σύσκεψης το βράδυ της Κυριακής στο υπουργείο Οικονομικών. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης