Έπιασαν τον ένα ληστή σούπερ μάρκετ στην Καβάλα

Έπιασαν τον ένα ληστή σούπερ μάρκετ στην Καβάλα

Και οι δύο ληστές ήταν σεσημασμένοι κακοποιοί

Έπιασαν τον ένα ληστή σούπερ μάρκετ στην Καβάλα
Εξορμούσαν από την Καβάλα στα γύρω χωριά με κλεμμένη μοτοσικλέτα και λήστευαν σούπερ μάρκετ με την απειλή πιστολιών δυο νεαροί σεσημασμένοι κακοποιοί, από τους οποίους συνελήφθη ο ένας βάσει εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του.

Ως τώρα εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες που είχαν γίνει στις 16 Απριλίου και στις 5 Σεπτεμβρίου του 2014 σε σούπερ μάρκετ στις Κρηνίδες και τον Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Στην πρώτη από αυτές, οι δύο δράστες διέφυγαν με μία μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει από την Καβάλα στις 24 Μαρτίου του 2014 και βρέθηκε εγκαταλελειμμένη κατά τη διάρκεια των ερευνών. Τα αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω της αποκάλυψαν την ταυτότητα των δυο ληστών ηλικίας 30 και 24 χρόνων.

Ο πρώτος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, ληστεία και διακεκριμένες κλοπές, ενώ ο δεύτερος για ληστεία και κλοπές. Ο 24χρονος εντοπίστηκε στην Καβάλα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών της πόλης με κατηγορίες για ληστεία, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ ο 30χρονος δεν βρέθηκε κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του.



Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης