Γ. Γιαννέλης: Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλβανό μακελάρη

Γ. Γιαννέλης: Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλβανό μακελάρη

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ περιγράφει στο protothema.gr την ημέρα που ο Αλβανός μακελάρης του Μικρολίμανου είχε εισβάλει στο σπίτι του

Γ. Γιαννέλης: Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλβανό μακελάρη
Πρόσωπο με πρόσωπο με τον πιστολέρο του Πειραιά, ήρθε πριν έξι χρόνια ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Γιαννης Γιαννέλης. Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε, εκείνο το ξημέρωμα όταν ο 31χρονος Αλβανός εισέβαλε με άλλους δύο ομοεθνείς του στο σπίτι του στη Μυτιλήνη. “Ήταν Νοέμβριος του 2008. Ξημερώματα. Περίπου 3:30. το σπίτι μου είναι απομονωμένο και ξαφνικά άκουσα θορύβους. Συνειδητοποίησα ότι είχαν φθάσει έξω από το υπνοδωμάτιο και προσπαθούσαν  να ανοίξουν την πόρτα. Είδα το πόμολο να γυρίζει. Τότε, αποφάσισα να τους αιφνιδιάσω γιατί κατάλαβα ότι αυτοί δεν ήξεραν αν υπήρχε άνθρωπος μέσα στο σπίτι. Μέσα στην σιωπή, το σκοτάδι και το ψιλόβροχο, αυτό το σκηνικό που θύμιζε ταινία με δράκουλα, αρχίζω να χτυπώ με τα πόδια το ξύλινο πάτωμα και με τα χέρια τους τοίχους και τα ντουλάπια” περιγράφει ο κ. Γιαννέλης και προσθέτει “Και μόλις φθάνω στην πόρτα, τους ακούω να τρέχουν και να κατεβαίνουν δυο – δυο τα σκαλιά. Ήταν δύο άτομα μέσα στο σπίτι και έξω υπήρχε και συνεργός. Είχαν τρομοκρατηθεί. Κατέβαιναν με ορμή και ταχύτητα. Μάλιστα, είχαν αρπάξει μια “κουμπούρα” που είχα του 1821 και τους έπεσε η λαβή. Δεν γύρισαν πίσω.

 Τρομοκρατημένοι άνοιξαν την πόρτα, πήδηξαν από το μαντρότοιχο και έφυγαν. Άφησαν αποτυπώματα και του ενός του έπεσε και το τηλέφωνο. Δεν μπόρεσα να τους δω καλά. Οι αστυνομικοί εκτός από το τηλέφωνο που πήραν και βρήκαν σε ποιον ανήκει πήραν και αποτυπώματα. Στο δικαστήριο, έφαγαν επτά χρόνια φυλακή. Όπως έμαθα την ίδια μέρα είχαν κάνει άλλες δύο διαρρήξεις. Στο δικαστήριο τους είδα και τους τρεις και είχαν τον ίδιο σωματότυπο με αυτόν τον τύπο με το καλάζνικοφ”. 

    Δύο μήνες μετά την επιδρομή της συμμορίας των Αλβανών στο σπίτι του πρώην βουλευτή η  Αστυνομία τους συλλαμβάνει. Η Ασφάλεια Μυτιλήνης διαπίστωσε πως πρόκειται για έναν  σεσημασμένο για διακίνηση ναρκωτικών και μετά το δικαστήριο, οδηγείται αρχικά στον Κορυδαλλό και μετά στις φυλακές Χανίων Κρήτης. Τον περασμένο Αύγουστο αποφυλακίστηκε έχοντας πάρει “πτυχίο” απο τα σωφρονιστικά καταστήματα από τα οποία πέρασε αναβαθμίζονταε τη δράση του. Η χρήση κοκαίνης τον έχει κάνει ιδιαίτερα απρόβλεπτο και επικίνδυνο, γιαυτό και η Αστυνομία προσπαθεί να τον εντοπίσει και να του περάσει χειροπέδες πριν πρωταγωνιστήσει και σε άλλο αιματηρό σκηνικό. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης