Τροχαίο Πέτρου Ράλλη: Ακόμα σκέφτονται αν θα προφυλακίσουν τον οδηγό

Τροχαίο Πέτρου Ράλλη: Ακόμα σκέφτονται αν θα προφυλακίσουν τον οδηγό

Παρά τους τρεις νεκρούς και τον εγκληματικό τρόπο με τον οποίο αποδεδειγμένα οδηγούσε - Πρέπει να δουν τα βίντεο οι αρμόδιοι

Τροχαίο Πέτρου Ράλλη: Ακόμα σκέφτονται αν θα προφυλακίσουν τον οδηγό
Για την τύχη του 27χρονου, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο το στη Πέτρου Ράλλη το πρωί της 15ης Οκτωβρίου, αποφαίνεται τις επόμενες ώρες το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα που θα εκδώσει.

Το δικαστικό συμβούλιο επιλαμβάνεται της υπόθεσης μετά τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα για το αν ο 27χρονος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος ή όχι.

Κλείσιμο


Σε βάρος του νεαρού οδηγού του φονικού Smart ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ποινική δίωξη για τα εξής αδικήματα:
α) θανατηφόρα διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών (προβλεπόμενη ποινή κάθειρξη – κακούργημα), β) ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και γ) σωματική βλάβη από αμέλεια.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος απολογήθηκε ενώπιον τακτικής ανακρίτριας από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του -μεταξύ των άλλων - υποστήριξε ότι πάσχει από επιληψία και ότι το πόδι του είχε κολλήσει στο γκάζι χωρίς να μπορεί να το ελέγξει.



Ωστόσο, μετά την απολογία ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν για την τύχη του 27χρονου με την μια πλευρά να ζητεί την επιβολή περιοριστικών όρων στον κατηγορούμενο και την άλλη την προφυλάκισή του.

Τη διαφωνία αυτή θα λύσει τις επόμενες ώρες το τριμελές δικαστικό συμβούλιο. Πάντως μέχρι τότε ο 27χρνος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, του έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα και του έχει επιβληθεί η υποχρέωση εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δυο φορές το μήνα και της αφαίρεσης διαβατηρίου.



Σοκ πάντως προκαλούν τα όσα καταγράφονται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που η άτυχη 31χρονη παρασύρεται με σφοδρότητα από το μαύρο γκρι Smart ενώ δευτερόλεπτα πριν περπατάει αμέριμνη στο πλευρό του συζύγου της.



Η αντίδραση του συντρόφου της, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να γλιτώνει για εκατοστά από την τρελή πορεία του μικρού αυτοκινήτου, είναι αποκαλυπτική της φρίκης που προκλήθηκε από την ανεξέλεγκτη πορεία του οδηγού.

Ανήμπορος πέφτει στο δρόμο χωρίς να μπορεί να πιστέψει ότι η γυναίκα με την οποία μέχρι πριν από λίγο περπατούσε δίπλα-δίπλα πλέον έχει φύγει από τη ζωή, θύμα ενός ασυνείδητου οδηγού.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης