Παναγιωτόπουλος μαινόμενος για την αποπομπή του από το ΜΕGA

Παναγιωτόπουλος μαινόμενος για την αποπομπή του από το ΜΕGA

Οι αιχμές για “παπαγάλους” αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί δήθεν συνάντησή του με τον πρωθυπουργό για να λάβει την “προστασία” του – Μιλάει για “ξεφτίλα” και για “βρώμικο πόλεμο” εναντίον του και “προειδοποιεί” ότι πολλοί θα λογοδοτήσουν σύντομα

Παναγιωτόπουλος μαινόμενος για την αποπομπή του από το ΜΕGA
Λάβρος κατά όλων εκείνων που οδήγησαν στην απομάκρυνσή του από τη θέση του διευθυντή ειδήσεων του Mega εξακολουθεί να εμφανίζεται ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ένα 24ωρο μετά τους τίτλους τέλους στην πολυετή συνεργασία του με το Μεγάλο Κανάλι.

Δίνοντας συνέχεια σε όσα είχε δημοσιοποιήσει προ ημερών, μέσω ενός χειρόγραφου, προσωπικού κειμένου που είχε διανείμει στο προσωπικό των ειδήσεων του MEGA, o τέως διευθυντής του καναλιού εμφανίζεται λάβρος και κυριολεκτικά μαινόμενος εναντίον όλων εκείνων που, κατά την άποψή του, ώθησαν την κατάσταση στα άκρα και ουσιαστικά οδήγησαν στην αποχώρησή του από το «τιμόνι» των ειδήσεων του μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού.

Αυτή τη φορά επέλεξε να αναρτήσει στο διαδικτυακό τόπο aixmi.gr ένα άρθρο με προφανέστατες αναφορές, επί της ουσίας “μπηχτές” σε όσους ο ίδιος θεωρεί πως φρόντισαν να δημιουργηθούν κλυδωνισμοί στη λειτουργία του καναλιού και να τους χρεώσουν στον ίδιο.

Κλείσιμο
Κι αν στο ιδιόγραφο σημείωμα που μοίρασε στους εργαζόμενους την περασμένη εβδομάδα ανέφερε σε προσωπικό τόνο, πως ο ίδιος δεν χρειάζεται να πει πολλά λόγια, καθώς «όλα κρίνονται στην πράξη και όχι στις οιονεί προγραμματικές δηλώσεις», τώρα απειλεί πως όλοι όσοι αναλώθηκαν σε έναν “βρώμικο πόλεμο εναντίον του” και εξώθησαν τα πράγματα στα άκρα, σύντ θα λογοδοτήσουν.

Για του λόγου το αληθές το πλήρες άρθρο του κ. Παναγιωτόπουλου στο aixmi.gr έχει ως εξής:

“Μου είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, να περιγράψω τα συναισθήματά μου σήμερα 10 Οκτωβρίου του 2014.

Μετά από 11,5 χρόνια στο τιμόνι της Ενημέρωσης του Μega υπέβαλα την παραίτησή μου, για λόγους που θα αναφέρω λεπτομερώς σε επόμενο σημείωμά μου.

Προς το παρόν θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους, σκηνοθέτες, παραγωγούς, τεχνικούς και οπερατέρ, για το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια. Για την προσφορά τους στο σταθμό και τη στήριξη στο πρόσωπό μου.

Τα δάκρυα πολλών από αυτούς στον τελευταίο μου χαιρετισμό αποτελούν τα σημαντικότερα «γαλόνια» μου…

Μαζί χτίσαμε έναν πανίσχυρο ενημερωτικό τομέα, μαζί διαχειριστήκαμε κορυφαίες στιγμές της πολιτικής και της οικονομικής ζωής του τόπου, μαζί κερδίσαμε την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων Ελλήνων, μαζί περάσαμε φουρτούνες και φουρτούνες.

Μαζί χτίσαμε και το νέο δελτίο Ειδήσεων, τη διαφορετική ενημερωτική πρόταση την οποία παρουσιάσαμε στις 29 Σεπτεμβρίου. Πρόταση που αγκάλιασαν αμέσως οι πολίτες.

Εύχομαι στους αγαπημένους μου συναδέλφους καλή τύχη από δω και μπρος. Η αξία τους είναι μεγάλη και η μαχητικότητά τους απαράμιλλη.

Πιστεύω ότι θα σταθούν όρθιοι, ακόμη και αν βρεθούν απέναντι σε βρώμικο πόλεμο, σαν αυτόν που αντιμετώπισα εγώ.

Άθλιοι παπαγάλοι έφτασαν στο σημείο να γράψουν (καθ’ υπαγόρευσιν) ακόμη και ότι συνάντησα τον πρωθυπουργό και του ζήτησα «προστασία». Τέτοια ξεφτίλα.

Πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν για όλα αυτά…”
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης