Χρήστος Παναγιωτόπουλος: Ο χρόνος και ο κόσμος θα μας κρίνουν όλους

Χρήστος Παναγιωτόπουλος: Ο χρόνος και ο κόσμος θα μας κρίνουν όλους

Προφητικά για την αποχώρησή του από το Mega μοιάζουν όσα έγραφε σε σημείωμα που διένειμε πριν από λίγες μέρες, κατά την παρουσίαση του νέου προγράμματος του καναλιού

Χρήστος Παναγιωτόπουλος: Ο χρόνος και ο κόσμος θα μας κρίνουν όλους
Ένα χειρόγραφο, προσωπικό κείμενο του πρώην διευθυντή ειδήσεων του Mega Χρήστου Παναγιωτόπουλου, αποκαλύπτει τις σκέψεις του μέχρι σήμερα ισχυρού άντρα των ειδήσεων του μεγάλου καναλιού για τις αλλαγές που έγιναν τη φετινή σεζόν στο δελτίο. Ο κ. Παναγιωτόπουλος διένειμε το σημείωμα αυτό στους δημοσιογράφους κατά την πρόσφατη παρουσίαση του νέου προγράμματος του Mega, όταν δεν είχε αποφασιστεί η αποχώρησή του από το «τιμόνι» του τηλεοπτικού σταθμού αν και ήδη υπήρχαν κλυδωνισμοί λόγω των αλλαγών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. 

Σε προσωπικό τόνο, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως «είναι η 12η χρονιά» στη θέση αυτή και δεν χρειάζεται να πει πολλά λόγια, καθώς «όλα κρίνονται στην πράξη και όχι στις οιονεί προγραμματικές δηλώσεις». 

«Αποφασίσαμε να κάνουμε αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Στη δομή, στον τρόπο παρουσίασης, στα σκηνικά, στην οπτικοποίηση. Εκείνο που παραμένει αναλλοίωτο είναι οι αξίες μας», εξηγούσε ο κ. Παναγιωτόπουλος. 

Αφού παρέθετε τις αξίες αυτές, μία μία, στο τέλος ο κ. Παναγιωτόπουλος έγραφε: «Κλείνω με κάτι πιο προσωπικό. Αποτελεί άσκηση ψυχραιμίας και νηφαλιότητας η σιωπή - ιδίως όταν μιλούν πολλοί. Έτσι κι αλλιώς, τις πιο σημαντικές απαντήσεις τις δίνει η ίδια η ζωή. Και τελικός κριτής όλων είναι ο κόσμος, αλλά και ο αμείλικτος χρόνος, που κάνει την τελική διαλογή...»

Ο κ. Παναγιωτόπουλος κατέληγε ευχαριστώντας τους συνεργάτες του, που «στέκονται όρθιοι και δημιουργικοί» και τους ευχόταν «καλή σεζόν», σε ένα σημείωμα που διανεμήθηκε πριν από μέρες, αποδείχθηκε όμως μάλλον προφητικό. 
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης