Δημοσιογράφοι ΕΡΤ: Διέξοδος υπάρχει και είναι εδώ

Δημοσιογράφοι ΕΡΤ: Διέξοδος υπάρχει και είναι εδώ

Να εξετάσει την αντιπρότασή τους καλούν τον υφυπουργό δημόσιας ραδιοτηλεόρασης οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ

Δημοσιογράφοι ΕΡΤ: Διέξοδος υπάρχει και είναι εδώ
«Οι άνθρωποι υπάρχουν, οι υποδομές και οι εγκαταστάσεις υπάρχουν. Η πολιτική τόλμη και ο σεβασμός στους νόμους αναζητούνται», δηλώνουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ σε σημερινή ανακοίνωσή τους, με την οποία καλούν τον αρμόδιο υφυπουργό να εξετάσει την αντιπρόταση που προέκυψε χθες από τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Με την πρόταση αυτή, εκτιμούν οι δημοσιογράφοι, μπορεί να ξεπεραστεί το αδιέξοδο που η ίδια η κυβέρνηση δρομολόγησε στις 11 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ

«Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, με βάση την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των δημοσιογράφων, έχουν ήδη γνωστοποιήσει στον αρμόδιο υφυπουργό και κοινοποιήσει στα Μέσα Ενημέρωσης μια σαφή και νομικά τεκμηριωμένη απάντηση στο γιατί δεν μπορεί να υπάρξει κανενός είδους ενδιάμεσος φορέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Υπάρχει τρόπος και καθημερινά αποδεικνύεται πώς μπορεί να συνεχίσει η λειτουργία της ΕΡΤ, αρκεί η κυβέρνηση να αποκαταστήσει τη νομιμότητα. Να εφαρμοστεί επιτέλους η απόφαση του ΣτΕ και να σταματήσει το μαύρο στις συχνότητες της ΕΡΤ. Οι άνθρωποι υπάρχουν, οι υποδομές και οι εγκαταστάσεις υπάρχουν. Η πολιτική τόλμη και ο σεβασμός στους νόμους αναζητούνται».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης