Κινηματογραφική διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο της Σπάρτης

Κινηματογραφική διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο της Σπάρτης

Δεν δίστασαν ακόμη και να ανοίξουν πυρ εναντίον κάποιου περίοικου που επιχείρησε να  τους σταματήσει!

Κινηματογραφική διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο της Σπάρτης
Σκηνές από ταινία του Χόλυγουντ  βίωσαν οι κάτοικοι της Σπάρτης  που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες  της θεαματικής διάρρηξης σε  ένα κοσμηματοπωλείο από οργανωμένη  σπείρα κακοποιών.

Οι δράστες ήταν τέσσερις και,  σύμφωνα με μαρτυρίες, αλλοδαποί. Είχαν κλείσει με τέσσερις κώνους την αρχή του δρόμου για να εμποδίσουν τα αυτοκίνητα να περνούν. Ένας από αυτούς έσπασε το τζάμι ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο έξω από το χρυσοχοείο και έλυσε το χειρόφρενο για να το κυλήσει απελευθερώνοντας την είσοδο, ώστε να πλησιάσει το πιθανότατα κλεμμένο λευκό αγροτικό φορτηγάκι που είχαν φέρει μαζί τους.

Αφού πρώτα γκρέμισαν με βαριοπούλα τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου που έγινε θρύψαλα, οι κακοποιοί έδεσαν με συρματόσκοινο που είχε στην άκρη ένα γάντζο το εσωτερικό ρολό ασφαλείας του καταστήματος και, με την άλλη άκρη δεμένη στο αγροτικό, έβαλαν μπροστά τη μηχανή ξηλώνοντάς το! Και ενώ οι γείτονες είχαν βγει στα μπαλκόνια αναστατωμένοι από τους κρότους, οι δράστες άδειαζαν τις προθήκες του μαγαζιού παίρνοντας όλα τα ακριβά χρυσαφικά, η αξία των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Βγαίνοντας  από το κατάστημα, ένας περίοικος  άρχισε να πετά εναντίον τους…  καρέκλες και γλάστρες προσπαθώντας  να τους ακινητοποιήσει! Όμως, ένας  από τους δράστες πυροβόλησε  δυο φορές εναντίον του αναγκάζοντάς  τον να κρυφτεί. Οι αστυνομικοί  που έφτασαν αργότερα δεν βρήκαν  κάλυκες, πράγμα που σημαίνει  ότι ο κακοποιός χρησιμοποίησε  περίστροφο και εξαφανίστηκε  μαζί με τους συνεργούς του.  Οι έρευνες επεκτάθηκαν σε  όλες τις γύρω περιοχές, αλλά  το φορτηγάκι των δραστών δεν  έχει εντοπιστεί ακόμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης