Μετανάστες έσωσαν ακροδεξιό από τα χέρια αντιεξουσιαστών στο Μοναστηράκι!

Μετανάστες έσωσαν ακροδεξιό από τα χέρια αντιεξουσιαστών στο Μοναστηράκι!

Οι υπάλληλοι καταστήματος, στο οποίο κατέφυγε για να γλιτώσει από το πλήθος, τον προστάτεψαν με τα σώματά τους

Μετανάστες έσωσαν ακροδεξιό από τα χέρια αντιεξουσιαστών στο Μοναστηράκι!
Καμιά φορά η πραγματικότητα ξεπερνά και τη φαντασία. Αυτό έγινε και το Σάββατο κατά τη διάρκεια πορείας αντεξουσιαστών υπέρ του αναρχικού Κώστα Σακκά, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του στην οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Ένα άτομο φορώντας μαύρη μπλούζα που έγραφε από πίσω «Μολών Λαβέ» άρχισε να διαπληκτίζεται με το πλήθος και γρήγορα τα πνεύματα οξύνθηκαν. Αρκετοί όρμησαν πάνω στον νεαρό και άρχισαν να τον χτυπούν. Εκείνος στην προσπάθειά του να ξεφύγει μπήκε στην ταβέρνα του Μπαϊρακτάρη. Το πλήθος τον ακολούθησε και άρχισε να του πετάει πράγματα, ενώ κάποιοι προσπαθούσαν να τον τραβήξουν έξω από το κατάστημα Αυτό όμως που ακολούθησε σίγουρα δεν το περίμενε το θύμα.

Οι υπάλληλοι της ταβέρνας, μετανάστες στην πλειοψηφία τους, τον σήκωσαν, απομάκρυναν το πλήθος και έβαλαν τα σώματά τους μπροστά για να τον προστατέψουν από το μένος των επιτιθέμενων. Ο νεαρός φανερά τρομαγμένος προσπαθούσε να κρυφτεί.

Ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο Youtube σημειώνει: «Φασίστας που μόλις έγινε αντιληπτός έφυγε τρέχοντας για να κρυφτεί στα Κεμπάπ του Μπαϊρακτάρη στο Μοναστηράκι, για να κρυφτεί σε μια τρύπα μέσα στο μαγαζί. Τον έσωσαν οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ εργαζόμενοι του μαγαζιού. Τον παρέλαβαν τα ΕΚΑΒ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης