Μέχρι το Βιετνάμ έφτασε η... χάρη του Βλαστού

Μέχρι το Βιετνάμ έφτασε η... χάρη του Βλαστού

Από την βρετανική Independent, την αμερικανική Huffington Post, την ολλανδική Volkskrant, τη Φωνή της Ρωσίας, το γερμανικό Spiegel, μέχρι το Kompas.com της Ινδονησίας και το Vnexpress.net του Βιετνάμ… ταξίδεψε η φήμη του Παναγιώτη Βλαστού

Μέχρι το Βιετνάμ έφτασε η... χάρη του Βλαστού
Από την βρετανική Independent, την αμερικανική Huffington Post, την ολλανδική Volkskrant, τη Φωνή της Ρωσίας, το γερμανικό Spiegel, μέχρι το Kompas.com της Ινδονησίας και το Vnexpress.net του Βιετνάμ… ταξίδεψε η φήμη του Παναγιώτη Βλαστού μετά την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο.

Η επιχείρηση απόδρασης καλύφθηκε εκτενώς από τα διεθνή μέσα, ωστόσο αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ακόμα και ιστοσελίδες από το Βιετνάμ και της Ινδονησίας αναφέρθηκαν στο χθεσινό περιστατικό.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα Vnexpress.net «ο Βλαστός κατάφερε να ξεφύγει από τους φύλακες», ενώ αυτό που ακολούθησε «θύμιζε κινηματογραφική ταινία».
Κλείσιμο

Στο ίδιο κλίμα κινείται και η ιστοσελίδα Kompas.com της Ινδονησίας, η οποία αναφέρεται στην προσπάθεια απόδρασης, όπως και στην αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης από τους Έλληνες αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα η ολλανδική Volkskrant, μιλά για τον τραυματισμό του Βλαστού και την σύλληψη των δύο συνεργών του, ενώ η βρετανική Independent, η οποία κάλυψε ειδησεογραφικά την απόδραση, κάνει λόγο για μέθοδο που θυμίζει την απόδραση Παλαιοκώστα και Ριζάι.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης