Στον ανακριτή οι γονείς που αλυσόδεναν το παιδί τους στα Χανιά

Στον ανακριτή οι γονείς που αλυσόδεναν το παιδί τους στα Χανιά

Αύριο καλούνται να απολογηθούν οι γονείς και ο αδερφός του 12χρονου που κατήγγειλε ότι τον έδεναν με αλυσίδα και τον κακοποιούσαν

Στον ανακριτή οι γονείς που αλυσόδεναν το παιδί τους στα Χανιά
Ενώπιον του ανακριτή Χανίων αναμένεται να βρεθούν αύριο οι γονείς και ο αδερφός του 12χρονου αγοριού από την Αλβανία που σόκαρε την τοπική κοινή γνώμη αποκαλύπτωντας ότι η οικογένεια του τον κακοποιούσε επειδή ήταν ... άτακτος. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του αγοριού οι γονείς του το χτυπούσαν ενώ το έδεναν με μια ... αλυσίδα και το κρατούσαν καθηλωμένο στο σπίτι.

Συμφωνα με τον ιατροδικαστή το παιδί δεν εφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης ωστόσο η ψυχολογία του είναι ιδιαίτερα εύθραυστη υπέστη το μαρτύριο του εγκλεισμού. Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοι έχουν αναλάβει τη φροντίδα του μικρού αγοριού την ίδια ώρα που οι γονείς και αδερφός του βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης.

Το μικρό αγόρι εντοπίστηκε πριν απο μερικές ημέρες να περιφέρεται άσκοπα στην περιοχή της Χαλέπας. Αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν απο περιοίκους έγιναν μάρτυρες της ανατριχικαστικής καταγγελίες με το αγόρι να τους εξομογείται ότι έφυγε από το σπίτι γιατί οι γονείς του το χτυπούσαν.
Το αγόρι οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του ενώ μέσα βρέθηκε μια αλυσίδα 10 μέτρων με την οποία - σύμφωνα με τη μαρτυρία τού ανήλικου - το έδεναν οι γονείς του. Το παιδί κατάφερε να ξεφύγει και να βγει στο δρόμο, ενώ αρνείται πεισματικά να επιστρέψει στον εφιάλτη που βίωνε το τελευταίο διάστημα.

Για περισσότερα διαβάστε εδώ
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης