Ανθρωποκυνηγητό για τους δολοφόνους του 36χρονου στο Ηράκλειο

Ανθρωποκυνηγητό για τους δολοφόνους του 36χρονου στο Ηράκλειο

Προς κάθε κατεύθυνση συνεχίζονται οι έρευνες για την άγρια δολοφονία του 36χρονου στις Πατέλλες. Προς κάθε κατεύθυνση συνεχίζονται οι έρευνες για την άγρια δολοφονία του 36χρονου στις Πατέλλες

Ανθρωποκυνηγητό για τους δολοφόνους του 36χρονου στο Ηράκλειο
Προς κάθε κατεύθυνση συνεχίζονται οι έρευνες για την άγρια δολοφονία του 36χρονου στις Πατέλλες. Προς κάθε κατεύθυνση συνεχίζονται οι έρευνες για την άγρια δολοφονία του 36χρονου στις Πατέλλες.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας του 36χρονου άνδρα που αποκαλύφθηκε χτες το μεσημέρι σε εγκαταλελειμμένο παράπηγμα στην περιοχή των Πατελλών. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους από τους αξιωματικούς της ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τούς οι αρχές ο 36χρονος άνδρας χτυπήθηκε με αγριότητα στο κεφάλι από σιδερένιο αιχμηρό αντικείμενο πιθανότατα τσεκούρι ή λοστό. Οι άνδρες της αστυνομίας χτενισαν χτες τη γύρω περιοχή ωστόσο το όπλο του εγκλήματος δεν εντοπίστηκε στο σημείο της δολοφονίας και πιθανότατα οι άνδρες να το πήραν μαζί τους φεύγοντας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος άνδρας ήταν ελληνικής καταγωγής και το τελευταίο διάστημα διέμενε στο Ηράκλειο.Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές φαίνεται να καταλήγουν πως ο άτυχος άνδρας ήταν από την Ιεράπετρα ωστόσο μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εξακριβωθεί η ταυτότητα του νεκρού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοχεία αυτά το τελευταίο διάστημα στο παράπηγμα που αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα διέμενε ο άνδρας από την Ιεράπετρα που στο παρελθόν μάλιστα είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Ο άνδρας είχε χωρίσει από τη σύζυγό του και το τελευταίο διάστημα είχε βρει καταφύγιο στην περιοχή που έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή. Η σωρός του άνδρα βρίσκεται στο ιατροδικαστικό εργαστήριο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του.

Για περισσότερα διαβάστε
Κλείσιμο
εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης