Την Πέμπτη αναμένεται η απόφαση από το ανώτατο βρετανικό δικαστήριο για την έκδοση ή μή της εμπλεκόμενης στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος, Αντωνίας Ηλία.
Η πρώην δικαστής αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους από τις βρετανικές αρχές. Συγκεκριμένα στην καταζητούμενη από την Ελλάδα, πρώην δικαστή, έχει επιβληθεί να φοράει ηλεκτρονικό σύστημα εντοπισμού, να παραμένει στο σπίτι της από τις 20.00 το βράδυ έως και τις 6.00 το πρωί, να εμφανίζεται καθημερινά σε αστυνομικό τμήμα, και να μην κυκλοφορεί εκτός του αυτοκινητοδρόμου «Μ25» του Λονδίνου.
Ως προς τις κατηγορίες που βαρύνουν την πρώην δικαστή επί ελληνικού εδάφους, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων την έκρινε ερήμην ένοχη για όλες τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει αναφορικά με την εμπλοκή της στο «παραδικαστικό κύκλωμα».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.