14χρονος έβγαλε στο σφυρί τη μηχανή που έκλεψε!

14χρονος έβγαλε στο σφυρί τη μηχανή που έκλεψε!

Όσο όσο ξεπουλούσε την μοτοσικλέτα που είχε κλέψει στις 6 Νοεμβρίου από έναν 45χρονο στις Σέρρες ο ανήλικος Έλληνας δράστης της κλοπής

14χρονος έβγαλε στο σφυρί τη μηχανή που έκλεψε!
Όσο-  όσο ξεπουλούσε την μοτοσικλέτα που είχε κλέψει στις 6 Νοεμβρίου από έναν 45χρονο στις Σέρρες ο ανήλικος Έλληνας δράστης της κλοπής. Μάλιστα, κατάφερε να ξεγελάσει τους υποψήφιους αγοραστές στους οποίους εμφανιζόταν ως… ιδιοκτήτης και να τους πάρει 300 ευρώ χωρίς να τους τη δώσει!

Οι δυο  Έλληνες δεν μπορούσαν να χωνέψουν  ότι την… πάτησαν από ένα  αγοράκι μόλις 14 χρόνων και ειδοποίησαν την Ασφάλεια Σερρών! Όπως είπαν, δεν είχαν υποψιαστεί ότι η μηχανή ήταν κλεμμένη λόγω της μικρής ηλικίας του πωλητή, ούτε παραξενεύτηκαν από την... χαμηλή τιμή που ζητούσε! Οι αστυνομικοί τσάκωσαν εύκολα τον πιτσιρίκο και επέστρεψαν την μηχανή στον 45χρονο ιδιοκτήτη της.

Μπήκε σαν… κύριος στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας στην πόλη της Κέρκυρας, ανέβηκε σε ένα ποδήλατο αξίας 600 ευρώ που ήταν σταθμευμένο εκεί και έφυγε σαν να μην έτρεχε τίποτα ένας 20χρονος τσιγγάνος! Όμως, ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε γρήγορα ότι το ποδήλατο είχε κάνει φτερά, είδε τον δράστη να απομακρύνεται με αυτό και κινητοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι τον συνέλαβαν και του το επέστρεψαν. Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης