Αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας συνέλαβαν ληστή στη Σπάρτη

Αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας συνέλαβαν ληστή στη Σπάρτη

Έκαναν τα ψώνια τους στο κατάστημα στρατιωτικών ειδών μιας 53χρονης στη Σπάρτη, όταν είδαν ξαφνικά την ιδιοκτήτρια να πέφτει θύμα… ληστείας...

Αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας συνέλαβαν ληστή στη Σπάρτη
Ρεπό είχαν  ένας υπαρχιφύλακας και ένας ειδικός φρουρός που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Λακωνίας και της Αττικής και έκαναν τα ψώνια τους στο κατάστημα στρατιωτικών ειδών μιας 53χρονης στη Σπάρτη, όταν είδαν ξαφνικά την ιδιοκτήτρια να πέφτει θύμα… ληστείας!

Ένας 27χρονος Ρουμάνος είχε αρπάξει το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα της γυναίκας με 180 ευρώ, ένα σταυρό και προσωπικά έγγραφα, αλλά όταν εκείνη προσπάθησε να τον εμποδίσει την έσπρωξε και τη χτύπησε! Οι φωνές της κινητοποίησαν τους δυο εκτός υπηρεσίας αστυνομικούς, οι οποίοι καταδίωξαν τον αλλοδαπό και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον παραδώσουν στους συναδέλφους τους της Ασφαλείας. Το πορτοφόλι βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ενώ ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

*** Περνούσαν ανάμεσα  από τα τραπέζια των μαγαζιών  και άρπαζαν τα κινητά των  θαμώνων δυο αλλοδαποί, οι οποίοι  συνελήφθησαν στα Ιωάννινα! Λίγο νωρίτερα, ο 27χρονος Αλγερινός και ο 43χρονος Παλαιστίνιος συνεργός του είχαν κλέψει δύο κινητά από μια καφετέρια και ένα αναψυκτήριο. Και οι δυο βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν διέπραξαν και άλλες παρόμοιες κλοπές συνεχίζονται.
Κλείσιμο

*** Μια 29χρονη  τσιγγάνα αναγνωρίστηκε ως η  δράστιδα της κλοπής πιστωτικών καρτών και προσωπικών εγγράφων από το σπίτι ενός 67χρονου στον Ποταμό της Κέρκυρας την περασμένη Κυριακή. Η δράστιδα δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης