Οι ιερόσυλοι ήταν καλά εξοπλισμένοι

Οι ιερόσυλοι ήταν καλά εξοπλισμένοι

Όλων των  ειδών τα διαρρηκτικά εργαλεία είχαν μαζί τους δυο Έλληνες ιερόσυλοι που συνελήφθησαν λίγο πριν «χτυπήσουν» μια εκκλησία στο χωριό Παναγιά των Γρεβενών!

Πρόεδρος της  EWEA και πάλι ο κ. Αρθούρος Ζερβός
Οι ιερόσυλοι ήταν καλά εξοπλισμένοι
Όλων των  ειδών τα διαρρηκτικά εργαλεία είχαν μαζί τους δυο Έλληνες ιερόσυλοι που συνελήφθησαν λίγο πριν «χτυπήσουν» μια εκκλησία στο χωριό Παναγιά των Γρεβενών! Νωρίτερα, είχαν εισβάλει στο ναό της Αγίας Παρασκευής στο Παλαιοχώρι και είχαν παραβιάσει το παγκάρι από το οποίο είχαν κλέψει 20 ευρώ.

Ο εφημέριος της εκκλησίας είχε δει τους δυο δράστες ηλικίας 32 και 26 χρόνων τη στιγμή που έφευγαν με μια μοτοσικλέτα και είχε δώσει την περιγραφή τους στους αστυνομικούς του τμήματος Δεσκάτης, οι οποίοι άρχισαν να τους αναζητούν και τους εντόπισαν δίπλα στην δεύτερη εκκλησία που σκόπευαν να διαρρήξουν!

Κλείσιμο
Πάνω τους μία πένσα, τέσσερα γερμανικά κλειδιά, έξη κατσαβίδια, 12 μεταλλικά καρυδάκια και οκτώ  μεταλλικές «μύτες», ένα μεταλλικό κλειδί σε σχήμα γάντζου και 38,80 ευρώ. Οι δυο ιερόσυλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις εκκλησιών στην ευρύτερη περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης