Μάχη με τις φλόγες σε νέα πύρινα μέτωπα

Μάχη με τις φλόγες σε νέα πύρινα μέτωπα

Τρεις νέες πυρκαγιές είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, ενώ μεγάλο είναι ακόμα το μέτωπο της πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην περιοχή Δάριζα της Τροιζήνας

Μάχη με τις φλόγες σε νέα πύρινα μέτωπα
Μάχη με τις φλόγες δίνουν και σήμερα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Τρεις νέες πυρκαγιές είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, ενώ μεγάλο είναι ακόμα το μέτωπο της πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην περιοχή
Δάριζα της Τροιζήνας. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα νότια, στην Ερμιόνη, στα όρια του νόμου Αργολίδας, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν δύο καναντέρ και ένα ελικόπτερο.

Το μεσημέρι της Τρίτης ξέσπασε δασική πυρκαγιά στις Άνω Βολίμες Ζακύνθου για την κατάσβεση της οποίας επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 2 αεροσκάφη.
Κλείσιμο

Πυρκαγιά ξέσπασε επίσης και σε δασική έκταση στην περιοχή Αυλώνας Μεσσηνίας. Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα, 18 άτομα πεζοπόρο, δύο αεροσκάφη και τέσσερα Πετζετέλ.

Δασική πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα και στην Αρχαία Νεμέα. Για την κατάσβεση επιχειρούν 18 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και επτά άτομα πεζοπόρο τμήμα ενώ από αέρος συνδράμουν δύο πετζετέλ.

Λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Ε.Ο. Αθηνών – Τριπόλεως από το 108,2 χλμ έως το 124,6 χλμ (Κόμβος Αρχαίας Νεμέας), ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πάντως το μεσημέρι η πυρκαγιά στο Δρύαλο Λακωνίας.  

Υπό έλεγχο είναι ακόμη η φωτιά στα Πηγάδια Ταϋγέτου και υπό μερικό έλεγχο στον Πύρριχο Μάνης, όπου τις νυχτερινές ώρες ενώθηκε με την άλλη φωτιά που έκαιγε στην περιοχή του Δρύαλου. Τέλος, σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά στο Σκουτάρι Γυθείου.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης