Οδηγούσε ανάποδα στην Εγνατία οδό!

Οδηγούσε ανάποδα στην Εγνατία οδό!

Eκπληξη αλλά και πανικό προκάλεσε στους οδηγούς που κινούνταν επί της Εγνατίας Οδού στην περιοχή της Χρυσούπολης Καβάλας, η θέα ενός αυτοκινήτου που… ερχόταν προς το μέρος τους στο ίδιο ρεύμα

Οδηγούσε ανάποδα στην Εγνατία οδό!
Eκπληξη αλλά και πανικό προκάλεσε στους οδηγούς που κινούνταν επί της Εγνατίας Οδού στην περιοχή της Χρυσούπολης Καβάλας, η θέα ενός αυτοκινήτου που… ερχόταν προς το μέρος τους στο ίδιο ρεύμα! Όπως ήταν φυσικό, το κέντρο της Αστυνομίας στην Καβάλα άρχισε να δέχεται «βροχή» από τηλεφωνήματα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες της Τροχαίας οι οποίοι διέκοψαν την κίνηση στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη μεταξύ Ξάνθης και Καβάλας και περίμεναν το… ατίθασο αυτοκίνητο στον κόμβο της Χρυσούπολης. Ο… αφηρημένος οδηγός εντοπίστηκε γρήγορα και οδηγήθηκε στην έξοδο της Πετροπηγής, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει κάποιο ατύχημα.

Μέσα σε λίγα λεπτά, το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία χωρίς προβλήματα και οι άνδρες της Αστυνομίας υπέδειξαν στον ακούσιο δράστη, που και ο ίδιος είχε πανικοβληθεί, πώς να κινηθεί γι να φτάσει ασφαλής στον προορισμό του.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης