Ληστές χτύπησαν καφενείο και… μπουγατσατζίδικο!

Ληστές χτύπησαν καφενείο και… μπουγατσατζίδικο!

Ακόμη και τα μικρομάγαζα βάζουν πια στόχο οι ληστές, που δεν διστάζουν να ανοίξουν πυρ προκειμένου να αρπάξουν τις εισπράξεις!

Ληστές χτύπησαν καφενείο και… μπουγατσατζίδικο!
Ακόμη και τα μικρομάγαζα βάζουν πια στόχο οι ληστές, που δεν διστάζουν να ανοίξουν πυρ προκειμένου να αρπάξουν τις εισπράξεις! Αυτό συνέβη σε ένα μπουγατσατζίδικο στην Κομοτηνή, ενώ θύμα ληστείας έπεσε και ο ιδιοκτήτης ενός καφενείου στην Καλαμάτα.

Ο άγνωστος άνδρας που εισέβαλε στο κατάστημα της Κομοτηνής μέσα στα ξημερώματα, αιφνιδίασε τον ιδιοκτήτη την ώρα που φούρνιζε τις μπουγάτσες και τον ακινητοποίησε με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας. Άδειασε το ταμείο αρπάζοντας από μέσα 500 ευρώ και, πριν βγει από το μαγαζί πυροβόλησε μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό! Έπειτα, χάθηκε στο σκοτάδι και, παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί, τα ίχνη του χάθηκαν.

*** Με τα πρόσωπά τους καλυμμένα με μπλούζες και υπό την απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν δύο άγνωστοι νεαροί τον ιδιοκτήτη ενός καφενείου στην Καλαμάτα την ώρα που έκλεινε και ετοιμαζόταν να φύγει μαζί με τη σύντροφό του. Οι δράστες, που ήταν πιθανότατα αλλοδαποί, άδειασαν την ταμειακή μηχανή, αλλά το περιεχόμενό της δεν τους ικανοποίησε και ζήτησαν από τον επιχειρηματία να τους δώσει όσα χρήματα είχε στις τσέπες του! Άρπαξαν συνολικά 760 ευρώ, πήραν το κινητό του και το κινητό της συντρόφου του και εξαφανίστηκαν τρέχοντας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης