Αλλοδαπός εξέδιδε 27χρονη ομοεθνή του

Αλλοδαπός εξέδιδε 27χρονη ομοεθνή του

Με τον…  κλασικό τρόπο έπεσε στο «δόκανο»  που του έστησαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου ένας Αλβανός μαστροπός, ο οποίος εξωθούσε στην πορνεία μια 27χρονη συμπατριώτισσά του.

Αλλοδαπός εξέδιδε 27χρονη  ομοεθνή του
Με τον…  κλασικό τρόπο έπεσε στο «δόκανο»  που του έστησαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου ένας Αλβανός μαστροπός, ο οποίος εξωθούσε στην πορνεία μια 27χρονη συμπατριώτισσά του. Ένας αστυνομικός που εμφανίστηκε
ως «πελάτης» για ένα «ροζ» ραντεβού τον παγίδευσε.

Μετά από  τηλεφωνική συνεννόηση, ο 33χρονος αλλοδαπός συμφώνησε να μεταφέρει την 27χρονη ομοεθνή του σε ξενοδοχείο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, έναντι αμοιβής ύψους 400 ευρώ. Μόλις παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα με τα οποία έκλεινε τα ραντεβού και άλλα 400 ευρώ από μια προηγούμενη ερωτική επαφή της νεαρής Αλβανίδας.

Ο 33χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου κατηγορούμενος για μαστροπεία και διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας, ενώ σε βάρος της 27χρονης στην κατοχή της οποίας κατασχέθηκε ένα κινητό σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων σε βαθμό πταίσματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης