Μετέφερε λαθραία τσιγάρα με το αυτοκίνητό του

Μετέφερε λαθραία τσιγάρα με το αυτοκίνητό του

Σχεδόν  ολόκληρο το εσωτερικό του αυτοκινήτου του είχε μετασκευάσει  ένας 31χρονος αλλοδαπός, για να  κρύψει τα εκατοντάδες πακέτα  των λαθραίων τσιγάρων που  σκόπευε να μεταφέρει στην  Ιταλία με το πλοίο της γραμμής  από την Ηγουμενίτσα!

Μετέφερε λαθραία τσιγάρα με το αυτοκίνητό του
Σχεδόν  ολόκληρο το εσωτερικό του  αυτοκινήτου του είχε μετασκευάσει  ένας 31χρονος αλλοδαπός, για να  κρύψει τα εκατοντάδες πακέτα  των λαθραίων τσιγάρων που  σκόπευε να μεταφέρει στην  Ιταλία με το πλοίο της γραμμής  από την Ηγουμενίτσα!

Όμως, κατά  τον έλεγχο που έκαναν στο  αυτοκίνητο οι άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών στην πύλη εισόδου του λιμένα της Ηγουμενίτσας, εντοπίστηκαν οι ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες που είχε κατασκευάσει ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και τον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος καθώς και στο μπροστινό μέρος του πίσω από το ταμπλό.
Κλείσιμο

Μέσα, βρέθηκαν  συνολικά 1.410 πακέτα με τσιγάρα χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης, τα οποία ο αλλοδαπός παραδέχθηκε ότι είχε σκοπό να μεταφέρει στην Ιταλία για να τα πουλήσει. Το παράνομο φορτίο κατασχέθηκε, όπως και το αυτοκίνητο του 31χρονου που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης