Τρεις αστυνομικοί τραυματίες από κλαδιά σε καταδίωξη!

Τρεις αστυνομικοί τραυματίες από κλαδιά σε καταδίωξη!

Δεν απέφυγαν τις απώλειες οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας κατά τη διάρκεια επιχείρησης για τη σύλληψη εμπόρων «σκληρών» ναρκωτικών

Τα ομόλογα έστειλαν στο  -1,26% την Οδό Αθηνών
Τρεις αστυνομικοί τραυματίες από κλαδιά σε καταδίωξη!
Δεν  απέφυγαν τις απώλειες οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας κατά τη διάρκεια επιχείρησης για τη σύλληψη εμπόρων «σκληρών» ναρκωτικών, που έκρυβαν την πραμάτεια τους σε δύσβατη περιοχή μέσα στο δάσος. Τρεις από τους αστυνομικούς τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της καταδίωξης των υπόπτων από τα κλαδιά των δέντρων.

Οι δύο Έλληνες διακινητές εντοπίστηκαν τη στιγμή που πήγαιναν με ένα αυτοκίνητο στην δασική περιοχή Ζάστοβα όπου διατηρούσαν την «καβάντζα» τους, μακριά από τα περίεργα βλέμματα. Οι αστυνομικοί τους παρακολουθούσαν διακριτικά και, μόλις έβγαλαν τα ναρκωτικά από την κρυψώνα, έκαναν έφοδο για να τους συλλάβουν. Όμως, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και προσπάθησαν να εξαφανιστούν μέσα στην πυκνή βλάστηση.

Ο ένας τα κατάφερε παρά την καταδίωξη  που στοίχισε τον ελαφρό τραυματισμό των τριών αστυνομικών. Πρόκειται  για έναν 50χρονο που η ταυτότητά του εξακριβώθηκε από το αυτοκίνητό του και το κινητό που είχε αφήσει μέσα. Ο 57χρονος συνεργός του συνελήφθη μετά από κυνηγητό ανάμεσα στα δέντρα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Στην κρυψώνα τους, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 215 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

 

 
Κλείσιμο



 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης