Συυνελήφθη για φοροδιαφυγή υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στο Ελληνικό

Συυνελήφθη για φοροδιαφυγή υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στο Ελληνικό

Δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις που αφορούσαν κατανάλωση φιαλών οινοπνευματωδών ποτών, αξίας 10.716 ευρώ

Συυνελήφθη για φοροδιαφυγή υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στο Ελληνικό
Συνέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνος του  κέντρου διασκέδασης "Ποσειδώνιο" στην παραλιακή για διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις που αφορούσαν κατανάλωση φιαλών οινοπνευματωδών ποτών, αξίας 10.716 ευρώ. Έτσι αντιμετωπίζει κατηγορίες για φοροδιαφυγή, ενώ ο 47χρονος ημεδαπός  συνελήφθη σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, από κλιμάκιο του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, στο νυκτερινό κέντρο διασκέδασης ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ιδιοκτησίας 66χρονου ημεδαπού στο Ελληνικό, στο οποίο προσωρινά υπεύθυνος είναι ο 47χρονος.

Κλείσιμο
Σε βάρος του 47χρονου αλλά και του 66χρονου ιδιοκτήτη, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διενέργεια του ελέγχου και αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες που προβλέπονται στις διατάξεις του Προεδρικού Διατάγματος 186/1992 «Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων» σε συνδυασμό  με τον  Ν.2523/1997 «Διοικητικές και Ποινικές Κυρώσεις στη Φορολογική Νομοθεσία και άλλες διατάξεις».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης