Μαχαίρωσε τον αδελφό του!

Μαχαίρωσε τον αδελφό του!

«Πάγωσαν» οι περαστικοί και οι ταξιδιώτες που επρόκειτο να επιβιβασθούν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αμαλιάδας, όταν είδαν δυο άνδρες να καυγαδίζουν και τον ένα από αυτούς να μαχαιρώνει τον άλλο!

Μαχαίρωσε τον αδελφό του!
«Πάγωσαν» οι περαστικοί και οι ταξιδιώτες που επρόκειτο να επιβιβασθούν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αμαλιάδας, όταν είδαν δυο άνδρες να καυγαδίζουν και τον ένα από αυτούς να μαχαιρώνει τον άλλο! Η έκπληξή τους έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όταν πληροφορήθηκαν ότι δράστης και θύμα είναι… αδέλφια!

Οι δυο αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές άρχισαν να τσακώνονται για άγνωστο λόγο μπροστά στον σταθμό και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια. Όμως, ξαφνικά, ο ένας από αυτούς έβγαλε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να το καρφώσει στο σώμα του άλλου! Ο δεύτερος προσπάθησε να αποφύγει το μαχαίρι, αλλά τραυματίστηκε.

Κλείσιμο
Εκείνη τη στιγμή, παρενέβησαν αστυνομικοί οι οποίοι αφόπλισαν τον δράστη, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα όπου κρατείται ώσπου να δηγηθεί στον εισαγγελέα Αμαλιάδας. Ο αδελφός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο επιπόλαιο τραύμα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης