Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το Σάββατο (16/10) σε εκκλησία τηςΠαιανίας όταν ο ιερέας διέκοψε γάμοεξαιτίας της απόφασης της κουμπάρας να βγάλει την εσάρπα που φορούσε και να αποκαλύψει την πλάτη και το ντεκολτέ της.
Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, η εμφάνιση της κουμπάρας εξόργισε τον ιερέα που τελούσε τον γάμο με αποτέλεσμα να σταματήσει στη μέση το μυστήριο και να κάνει αυστηρή παρατήρηση μπροστά στα μάτια του έκπληκτου ζευγαριού.
«Πήγαινε ντύσου και έλα ξανά, εδώ δεν είναι πασαρέλα», ανέφερε ο κληρικός στην κοπέλα, η οποία έβαλε την εσάρπα για να συνεχιστεί το μυστήριο και να μη δοθεί συνέχεια.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς