Μπήκαν στο συνεργείο και «έγδυσαν» τα αυτοκίνητα

Μπήκαν στο συνεργείο και «έγδυσαν» τα αυτοκίνητα

Διαπίστωσε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας είχε γίνει στόχος διάρρηξης

Μπήκαν στο συνεργείο και «έγδυσαν» τα αυτοκίνητα
«Πάγωσε» ο 42χρονος ιδιοκτήτης ενός συνεργείου στη Μυτιλήνη, όταν το άνοιξε για να εργαστεί και διαπίστωσε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας είχε γίνει στόχος διάρρηξης. Εκεί που περίμενε να βγάλει μεροκάματο, θα έπρεπε να αποζημιώσει τους τρεις πελάτες του για τα ραδιοcd και τα GPS τους που είχαν κάνει «φτερά»!

     
Τον έσωσαν, όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, που κατάφεραν να βάλουν άμεσα στο χέρι τους δυο τσιγγάνους οι οποίοι είχαν κάνει τη διάρρηξη παραβιάζοντας το παράθυρο του συνεργείου. Οι δράστες ηλικίας 30 και 33 χρόνων συνελήφθησαν πριν… εξαφανίσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές που έκλεψαν, οι οποίες αποδόθηκαν στους νεαρούς κατόχους τους.
Κλείσιμο

  
*** «Μίλησαν» τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησε πίσω του ένας από τους δράστες της διάρρηξης που είχε γίνει στις 6 Φεβρουαρίου στο παντοπωλείο μιας 52χρονης στην Αμαλιάδα! Τα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησαν έναν 22χρονο Αλβανό που είχε κλέψει την ταμειακή μηχανή με 600 ευρώ, όχι όμως και τους άλλους δύο συνεργούς του που αναζητούνται. Αν και είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ο νεαρός αλλοδαπός δεν απέφυγε τη σύλληψη αφού βρισκόταν παράνομα στη χώρα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης