Πέταξαν σαν σκουπίδια τους νεκρούς μετανάστες!

Πέταξαν σαν σκουπίδια τους νεκρούς μετανάστες!

Επί τουλάχιστον τέσσερα 24ωρα έμειναν πεταμένοι στην άκρη της εθνικής οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας τρεις Αφγανοί ή Πακιστανοί λαθρομετανάστες...

Πέταξαν σαν σκουπίδια τους νεκρούς μετανάστες!
Επί τουλάχιστον τέσσερα 24ωρα έμειναν πεταμένοι στην άκρη της εθνικής οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας τρεις Αφγανοί ή Πακιστανοί λαθρομετανάστες που άφησαν την τελευταία τους πνοή πάνω στο ταξίδι της αναζήτησης μιας καλύτερης μοίρας! Οι δουλέμποροι που είχαν τσεπώσει όλες τις οικονομίες τους, είχαν πετάξει σαν τα… σκουπίδια τα πτώματά τους για να τα ξεφορτωθούν, χωρίς το παραμικρό ίχνος ανθρωπιάς!

Το ταξίδι για την Ιταλία, τελείωσε για τους άτυχους αλλοδαπούς έξω από την Πάργα… Σαν μοναδικό τελετουργικό για τον άδικο ομαδικό θάνατό τους, κάποιοι συμπατριώτες τους κάλυψαν τα πρόσωπα των νεκρών με πανιά σύμφωνα με τα μουσουλμανικά έθιμα. Οι σοροί δεν φέρουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και μόνο ένα από τα πτώματα έφερε σημάδια στο μάγουλο, πιθανότατα από τα δόντια κάποιου πεινασμένου αγριμιού!

Όλα δείχνουν ότι τα θύματα, που είναι άνδρες περίπου 30 χρόνων, ξεψύχησαν από την παγωνιά ή τις αναθυμιάσεις καυσίμων ή ακόμη και από ασφυξία, καθώς ήταν στριμωγμένα σε κάποια κρύπτη ενός φορτηγού των δουλεμπόρων που τάζουν όνειρα για να θησαυρίζουν. Μένει να αποδειχτεί η πραγματική αιτία από τη νεκροτομή.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης