Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι πήγαν σε αστυνομικό τμήμα με τους κηδεμόνες τους και ομολόγησαν την κλοπή Ι.Χ. αυτοκινήτου
Οι δύο 14χρονοι και ο 15χρονος είχαν κλέψει το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας το όχημα από περιοχή της Τούμπας και το είχαν εγκαταλείψει λίγο αργότερα
Συνοδευόμενοι από τους κηδεμόνες τους και κατόπιν παρότρυνσής τους, τρεις ανήλικοι μετέβησαν σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησαν την κλοπή ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις ανήλικοι (δύο 14χρονοι κι ένας 15χρονος) είχαν προβεί, από κοινού, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στην κλοπή του οχήματος, από περιοχή της Τούμπας. Το κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μία ώρα αργότερα, όταν οι ανήλικοι το εγκατέλειψαν, ενώ επιστράφηκε στη νόμιμη κάτοχό του.
Ένα 24ωρο αργότερα, οι δράστες μετέβησαν αυτοβούλως, συνοδεία των κηδεμόνων τους, στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τούμπας - Τριανδρίας, όπου ομολόγησαν την πράξη τους. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.