Την Αθήνα Παπαχρήστου, την ηλικιωμένη γυναίκα η οποία το 2023 πρόσφερε ένα ασθενοφόρο αξίας 65.000 ευρώ στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου, αποχαιρέτησε σήμερα η ιστορική πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.
Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Μεσολόγγι, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» για να τιμήσει την μνήμη της και να πει το στερνό αντίο σε έναν άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην τοπική κοινωνία. Στεφάνι έστειλε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Έξω από τον ναό βρέθηκε και το ασθενοφόρο που δώρισε η Αθηνά Παπαχρήστου στο τοπικό Σύστημα Υγείας, με τη σειρήνα του να ηχεί προς τιμήν της.
Για την πρωτοβουλία της με το ασθενοφόρο, η αγρότισσα είχε τιμηθεί από την πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής, αφήνοντας μια παρακαταθήκη ήθους, γενναιοδωρίας και κοινωνικής ευθύνης.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.