Άκαρπη η συνάντηση μηχανικών - Κουτρουμάνη

Άκαρπη η συνάντηση μηχανικών - Κουτρουμάνη

Διαμαρτύρονται για την κατάργηση των ελαχίστων αμοιβών και την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους...

Άκαρπη η συνάντηση μηχανικών - Κουτρουμάνη
Η άκαρπη συνάντηση της αντιπροσωπείας των μηχανικών με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη δείχνει να εξαγρίωσε τους διαδηλωτές, οι οποίοι προέβησαν, λίγα λεπτά πριν απο τις 12 το μεσημέρι, σε συμβολικό αποκλεισμό της Τράπεζας της Ελλάδος.

Αντιπροσωπεία των μηχανικών συναντήθηκε με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, ο οποίος φάνηκε να αγνοεί τα αιτήματά τους, δηλώνοντας ότι πρέπει να υλοποιηθούν τα μέτρα της Κυβέρνησης.

Οι εργαζόμενοι αναμένεται να συνεδριάσουν το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία του ΤΣΕΣΜΕ στην οδό Κολοκοτρώνη, εκεί όπου θα αποφασίσουν για το εάν σκοπεύουν να προβούν την Πέμπτη στην  κατάληψη του κτιρίου.

Το πρωί της Τετάρτης οι διπλωματούχοι μηχανικοί δημόσιου και ιδιωτικού τομέα πραγματοποίησαν πορεία προς την Τράπεζα της Ελλάδος στην Πανεπιστημίου.

Νωρίτερα οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στα γραφεία του υπουργείου Εργασίας στη Σταδίου, διαμαρτυρόμενοι για τα αποθεματικά του ασφαλιστικού Ταμείου.

Το σωματείο με την υποστήριξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου πραγματοποιεί 24ωρη απεργία διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση, την εφεδρεία, τις μειώσεις μισθών και την επίθεση στα ασφαλιστικά ταμεία.




Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης