Οι γονείς του Άλκη Καμπανού βρέθηκαν στο Nick Galis Hall όπου πραγματοποιείται η γιορτή για τα 111 χρόνια του Άρη.
Η μητέρα του αδικοχαμένου φιλάθλου της ομάδας, ο οποίος δολοφονήθηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ, συγκλόνισε το κοινό με όσα είπε.
«Η ζωή του παιδιού μου ήταν σύντομη. Πολύ σύντομη. Μόλις 19 ετών. Είναι βαριά η παρακαταθήκη που άφησε στον Άρη. Ο Άλκης πρέσβευε την αγάπη, το ήθος, τον σεβασμό, το φωτεινό πνεύμα, τον σεβασμό και τη διαφορετικότητα. Είναι μερικές από τις αξίες που πρέσβευε ο Άλκης Καμπανός και κληροδότησε σε όλους εμάς τους φιλάθλους του Άρη και μ’ αυτές θα συνεχίζουμε», είπε η μητέρα του Άλκη Μελίνα Κακουλίδη, εισπράττοντας το χειροκρότημα των χιλιάδων φίλων της ομάδας.
«Άκουσα από έναν φίλο ότι ο Άρης είναι μια συνοικιακή ομάδα και του απάντησα ότι ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και στον κόσμο. Με το μέγεθος της καρδιάς του και το πνεύμα. Χρόνια πολλά στην Αρειανάρα μας», είπε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.